Ελλαδα

Άρτα: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 16χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Το χρονικό της τραγωδίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άρτα: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 16χρονος που σκότωσε κατά λάθος το θείο του
Άρτα: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 16χρονος που σκότωσε κατά λάθος το θείο του © Unsplash/Paul Einerhand

Τραγωδία στην Άρτα: «Μάχη» να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 16χρονος που σκότωσε κατά λάθος τον θείο του.

Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Κυριακής 2 Ιανουαρίου στην Άρτα με θύμα έναν 33χρονο και έναν 16χρονο να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα όταν μια παρέα 8 ατόμων, όλοι συγγενείς, πήγαν να κυνηγήσουν αγριογούρουνα. Ξαφνικά ακούστηκε πυροβολισμός και ένας 33χρονος έπεσε νεκρός από τα χέρια του ανήλικου ανιψιού του.

Ο θάνατος του 33χρονου ήταν ακαριαίος, ενώ ο έφηβος, υπό το βάρος των τύψεών του, έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοπυροβόληθηκε. Τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο θώρακα και στην κοιλιακή χώρα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Άρτας. Η κατάστασή του είναι κρίσιμη και στο χειρουργείο, σύμφωνα με την ΕΡΤ οι γιατροί αναγκάστηκαν να προχωρήσουν σε πνευμονεκτομή.

Άρτα: Το χρονικό της τραγωδίας

Όλα ξεκίνησαν όταν η ομάδα των οκτώ κυνηγών, οι οποίοι είναι όλοι συγγενείς μαζί τους χωρίστηκαν προκειμένου να καλύψουν μεγαλύτερη περιοχή.

Ο 33χρονος άνδρας πήρε μαζί του τον 16χρονο ανιψιό και πήγαν προς το μικρό φράγμα της Άρτας. Εκεί, ο 16χρονος μπερδεύτηκε και πυροβόλησε κατά λάθος τον θείο του με πυρομαχικά για αγριογούρουνο.

Όταν συνειδητοποίησε τι είχε κάνει και βρισκόμενος σε κατάσταση σοκ έστρεψε το όπλο προς τον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην ομάδα των κυνηγών βρισκόταν και ο πατέρας του 16χρονου.

Αμέσως οι κυνηγοί κάλεσαν το ΕΚΑΒ για να οδηγηθεί ο τραυματίας στο νοσοκομείο της Άρτας όπως και συνέβη. Ο ανήλικος έφτασε στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα από σκάγια στον θώρακα και στην κοιλιακή χώρα.

Στο σημείο, όπου εκτυλίχθηκε η τραγωδία έφτασε ιατροδικαστής προκειμένου να ξεκινήσει η έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ