Κοσμος

Μπάλντουιν: Πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος μέλος συνεργείου

Εργαζόταν για τη νέα του ταινία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Άλεκ Μπάλντουιν
Ο Άλεκ Μπάλντουιν © EPA

Ο ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος μέλος συνεργείου της νέας του ταινίας.

Ο Άλεκ Μπάλντουιν πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος μία γυναίκα, μέλος του συνεργείου της νέας του ταινίας.

Ειδικότερα, ο Μπάλντουιν γύριζε μια σκηνή για τη νέα του ταινία «Rust» όπου έπρεπε να πυροβολήσει με ένα όπλο με άσφαιρα. Ωστόσο, σύμφωνα με το TMZ, όταν το όπλο εκπυρσοκρότησε, η σφαίρα ή κάποιο θραύσμα της (δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα) χτύπησε δύο άτομα στο σετ, τη 42χρονη διευθύντρια φωτογραφίας και τον σκηνοθέτη και σεναριογράφο της ταινίας, Τζόελ Σόουζα.

Το εν λόγω συμβάν έλαβε χώρα στο Bonanza Creek Ranch το μεσημέρι της Πέμπτης, χωρίς ακόμα να έχουν διευκρινιστεί οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος. 

Πιο συγκεκριμένα, δεν έχει διευκρινιστεί επίσης αν πράγματι το όπλο που κρατούσε ο Αμερικανός ηθοποιός είχε άσφαιρα ή αν κάποιος έβαλε μέσα πραγματικές σφαίρες ή αν το μπαρούτι που χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων εκτόξευσε κάποιου είδους θραύσμα που τραυμάτισε θανάσιμα την 42χρονη. Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή στο νοσοκομείο όπου άφησε την τελευταία της πνοή.

Στο σημείο έσπευσαν και οι αστυνομικές αρχές που διεξάγουν έρευνες για το περιστατικό χωρίς να έχουν απαγγείλει ακόμα κατηγορίες ούτε να έχουν προχωρήσει σε συλλήψεις.

Σε φωτογραφία που ανάρτησε δημοσιογράφος του CBS στο Twitter, φαίνεται ο ηθοποιός να μιλάει προβληματισμένος στο τηλέφωνο στο σετ της ταινίας μετά την ανάκρισή του.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ