Κοσμος

Alec Baldwin: Η πρώτη αντίδραση μετά το δυστύχημα

«Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω το σοκ και τη θλίψη μου»

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Alec Baldwin: Πρώτη ανάρτηση
Alec Baldwin © EPA/JUSTIN LANE

Alec Baldwin: Η πρώτη αντίδραση μετά το δυστύχημα με τον θάνατο της διευθύντριας φωτογραφίας στην νέα του ταινία.

Ο ηθοποιός, Alec Baldwin, προχώρησε στην πρώτη του δημόσια τοποθέτηση μετά το τραγικό δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο της διευθύντριας φωτογραφίας στην νέα του ταινία.

Άλεκ Μπάλντουιν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Rust», στην οποία πρωταγωνιστεί και είναι συμπαραγωγός, πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος τη διευθύντρια φωτογραφίας της ταινίας και τραυμάτισε τον σκηνοθέτη.

«Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω το σοκ και τη θλίψη μου αναφορικά με το τραγικό δυστύχημα που στέρησε τη ζωή της Χαλίνα Χάτσινς, μιας συζύγου, μητέρας και βαθειά θαυμαστής συναδέλφου μας», είπε σε tweet ο χολιγουντιανός αστέρας που τράβηξε την σκανδάλη στο όπλο που αποτελούσε μέρος των γυρισμάτων της ταινίας.

«Συνεργάζομαι απολύτως με την αστυνομική έρευνα ώστε να βρούμε πώς συνέβη αυτή η τραγωδία και είμαι σε επικοινωνία με τον σύζυγό της, προσφέροντας την υποστήριξή μου σε εκείνον και στην οικογένειά του» συνεχίζει ο Alec Baldwin που κλείνει το μήνυμά του λέγοντας:

 «Η καρδιά μου έσπασε για τον σύζυγό της, τον γιο τους και όλους όσους γνώριζαν και αγαπούσαν την Χαλίνα», πρόσθεσε.

Alec Baldwin: Το χρονικό της τραγωδίας

Σημειώνεται ότι όλα συνέβησαν όταν ο Baldwin γύριζε μια σκηνή για τη νέα του ταινία «Rust» όπου έπρεπε να πυροβολήσει με ένα όπλο με άσφαιρα. Ωστόσο, σύμφωνα με το TMZ, όταν το όπλο εκπυρσοκρότησε, η σφαίρα χτύπησε δύο άτομα στο σετ, τη 42χρονη διευθύντρια φωτογραφίας και τον σκηνοθέτη και σεναριογράφο της ταινίας, Τζόελ Σόουζα.

Το εν λόγω συμβάν έλαβε χώρα στο Bonanza Creek Ranch το μεσημέρι της Πέμπτης, χωρίς ακόμα να έχουν διευκρινιστεί οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος. 

Στο σημείο έσπευσαν και οι αστυνομικές αρχές που διεξάγουν έρευνες για το περιστατικό χωρίς να έχουν απαγγείλει ακόμα κατηγορίες ούτε να έχουν προχωρήσει σε συλλήψεις.

Alec Baldwin: Ποια ήταν η 42χρονη που σκότωσε κατά λάθος

Η Χαλίνα Χάτσινς ήταν μία από τις πιο αναγνωρισμένες διευθύντριες φωτογραφίας στο Χόλιγουντ. Καταγόταν από την Ουκρανία και μεγάλωσε σε μια σοβιετική στρατιωτική βάση στον Αρκτικό Κύκλο.

Σπούδασε δημοσιογραφία στο Κίεβο και κινηματογράφο στο Λος Άντζελες, ενώ το 2019 χαρακτηρίστηκε «ανερχόμενο αστέρι» από το αμερικανικό περιοδικό Cinematographer.

Ήταν η διευθύντρια φωτογραφίας της ταινίας δράσης Archenemy του 2020, σε σκηνοθεσία του Ανταμ Ιτζιπτ Μόρτιμερ.

«Είμαι τόσο λυπημένος που έχασα τη Χαλίνα. Και τόσο εξοργισμένος που αυτό θα μπορούσε να συμβεί σε ένα πλατό», έγραψε στο Twitter ο σκηνοθέτης του Archenemy, Ανταμ Ιτζιπτ Μόρτιμερ. «Ήταν ένα λαμπρό ταλέντο που ήταν απόλυτα αφοσιωμένη στην τέχνη και στον κινηματογράφο».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ