- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
«Ροζ βίντεο» - Ερσάν Σανέρ: Συνωμοσία και προϊόν μοντάζ
Είχε ακούσει πως κάτι τέτοιο θα γινόταν
Κατεχόμενα - «Ροζ βίντεο»: Για συνωμοσία και προϊόν μοντάζ κάνει λόγο ο αποκαλούμενος πρωθυπουργός, Ερσάν Σανέρ.
Ο πρωθυπουργός του Ψευδοκράτους στα Κατεχόμενα, Ερσάν Σανέρ, μετά το «ροζ βίντεο», που διέρρευσε στο διαδίκτυο κάνει λόγο για προϊόν μοντάζ που είχε ως στόχο τη δολοφονία της προσωπικότητάς του.
Μετά τη δημοσιοποίηση βιντεοκλήσης, στην οποία εμφανίζεται ο ίδιος και μια ημίγυμνη γυναίκα, ο Ερσάν Σανέρ είπε ότι είχε ακούσει πως κάτι τέτοιο θα γινόταν, αλλά ο ίδιος δεν θεωρούσε ότι θα έφταναν σε τόσο χαμηλό επίπεδο για να φτάσουν σε ένα αξίωμα, βλάπτοντας την οικογένεια ενός ατόμου, το οικογενειακό του περιβάλλον και το κόμμα του.
«Αφήνω στην κρίση του λαού μας και των μελών του κόμματός μας το τι μπορούν να κάνουν εκείνοι που ακολουθούν αυτόν τον δρόμο, όταν αποκτήσουν αυτό το αξίωμα. Έγινα στόχος μιας πολύ άσχημης δυσφήμισης με αυτό το βίντεο, το οποίο είναι προϊόν επεξεργασίας με τη μέγιστη χρήση των τεχνολογικών δυνατοτήτων. Είναι σαφές ότι κάποιος θέλει να με εμποδίσει από το να υπηρετήσω την αγαπημένη μου χώρα, το κόμμα μου, όχι με πολιτικό αγώνα, αλλά με ανοίκειες επιθέσεις. Υπάρχει μια συνωμοσία, σχεδιασμένη εξ ολοκλήρου για αυτόν τον σκοπό», είπε.
«Το θέμα δεν είμαι μόνον εγώ. Επίθεση δεχθήκαμε εγώ, η οικογένειά μου, το κόμμα μου και οι πολιτικοί θεσμοί μας. Γι' αυτό συνεχίζουμε να αξιολογούμε την κατάσταση με τους νομικούς μας συμβούλους και τους συναγωνιστές μου», κατέληξε.
Υπενθυμίζεται ότι στο βίντεο διακρίνεται ο πρωθυπουργός του ψευδοκράτους σε μια βιντεοκλήση με μια γυναίκα, στην οποία φαίνεται να δίνει οδηγίες και εκείνη να τις ακολουθεί.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σκληρές επικρίσεις του Αμερικανού προέδρου - Καλεί τον Ζελένσκι να παραχωρήσει εδάφη στη Ρωσία
Πώς θα επαληθεύουν την ηλικία των χρηστών και τα «παραθυράκια»
Από που διέρρευσε η φωτογραφία
Οι πραγματικές απειλές βρίσκονται εκτός ευρωπαϊκού χώρου
Η Unicef προειδοποιεί ότι ο αριθμός των νοσηλειών παραμένει σοκαριστικά υψηλός μετά τη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός
Μια παράδοση όπου κανείς δεν εξηγεί τι έγινε, γιατί έγινε, και ποια ήταν η ευθύνη του
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρόεδρος των ΗΠΑ προσβάλει μέλη του Τύπου
Στην εξοχική κατοικία του ποντίφικα, ο Ουκρανός πρόεδρος
Η Unesco αναγνωρίζει την ιταλική κουζίνα ως «άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας»
Χρηματοδότηση της Ουκρανίας και Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο στην ατζέντα
«Το νιώθω σαν φίλο» υποστηρίζουν
Απόφαση σταθμός Ομοσπονδιακού Δικαστηρίου
Για «υβριδική επίθεση» κάνει λόγο η φον ντερ Λάιεν
«Οι γιατροί δεν μας λένε αν θα τα καταφέρει» λέει ο αδελφός της
Αναμένονται ισχυροί μετασεισμοί τις επόμενες μέρες
Τι απαντά η πλευρά Μπλερ στο δημοσίευμα
«Δεν θέλουμε η Ευρώπη να αλλάξει», τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Οι ακτιβίστριες είχαν διαδηλώσει έξω από το θέατρο του ηθοποιού Αρί Αμπιτάν, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για βιασμό
Η αστάθεια και οι εξωτερικές παρεμβάσεις παραμένουν σοβαρά - και άλυτα - προβλήματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.