Κοσμος

ΗΠΑ: Αγόρι δύο χρονών σκότωσε τη μητέρα του με το όπλο του πατέρα

Κατηγορίες για ανθρωποκτονία στον πατέρα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΗΠΑ: Δίχρονο αγόρι σκότωσε τη μητέρα του με το όπλο του πατέρα
Παιδί σημαδεύει με όπλο - ΑΡΧΕΙΟ © Pixabay

ΗΠΑ: Ένα αγόρι δύο χρονών σκότωσε τη μητέρα του με το όπλο του πατέρα - Το μωρό βρήκε το όπλο μέσα σε ένα παιδικό σακίδιο.

Ένα παιδί δύο ετών πυροβόλησε θανάσιμα τη μητέρα του στο σπίτι τους στη Φλόριντα, καθώς εκείνη ήταν σε κλήση στο Zoom με συναδέλφους της. Μετά το τραγικό περιστατικό, ο πατέρας του παιδιού κατηγορείται για την υπόθεση, όπως ανακοίνωσαν οι εισαγγελείς.

Ο Veondre Avery, 22 ετών, αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία και μη αποθήκευση με ασφάλεια του πυροβόλου όπλου, αφού ο 2χρονος γιος του βρήκε το όπλο του και πυροβόλησε την 21χρονη μητέρα, Shamaya Lynn, στο κεφάλι στις 11 Αυγούστου.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν οι εισαγγελείς, το μωρό βρήκε το όπλο του πατέρα του, μέσα σ’ ένα παιδικό σακίδιο που βρισκόταν στο πάτωμα του υπνοδωματίου του ζευγαριού. Ο Avery, ο οποίος δεν ήταν εκεί εκείνη τη στιγμή, έφτασε στο σπίτι λίγο αργότερα και τηλεφώνησε στην Άμεσο Δράση. Βέβαια, πρώτα κλήση στην αστυνομία έκαναν οι συνάδελφοι της άτυχης μητέρας, που έκπληκτοι έγιναν μάρτυρες του πυροβολισμο.

«Κυριολεκτικά μόλις γύρισα σπίτι. Μπήκα στο δωμάτιο και η κοπέλα μου, που δούλευε στον υπολογιστή, είναι πεσμένη κάτω. Παντού υπάρχει αίμα. Δεν ξέρω τι συνέβη, ελάτε αμέσως», ήταν τα λόγια του 22χρονου στο τηλέφωνο, όπως έγινε γνωστό μετά τη σύλληψή του.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ