Ελλαδα

Τροιζηνία: Στο νοσοκομείο 13χρονος μετά από bullying

Τι καταγγέλει η μητέρα του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαθητές ΕΠΑΛ επιτέθηκαν σε 17χρονο στη Λαμία - Δύο συλλήψεις
Μαθητές ΕΠΑΛ επιτέθηκαν σε 17χρονο στη Λαμία - Δύο συλλήψεις © Wokandapix/Pixabay

Bullying και εκβιασμός σε βάρος 13χρονου στον Γαλατά Τροιζηνίας: Kατέληξε με σπασμένο πόδι στο νοσοκομείο.

Περιστατικό ακραίου bullying και εκβιασμού σε βάρος 13χρονου σημειώθηκε στον Γαλατά Τροιζηνίας. Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας, ομάδα νεαρών ενηλίκων εκτός σχολείου έκανε συστηματικά bullying και εκβίαζε 13χρονο μαθητή ο οποίος κατέληξε με σπασμένο πόδι στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας, ο 13χρονος μαθητής υπέφερε από τους εκβιασμούς των νεαρών από τον Αύγουστο, με την ομάδα αυτή να απειλεί τον 13χρονο ακόμα και ότι θα σκοτώσει τους γονείς του. Όπως σημείωσε, η μητέρα έμαθα για το bullying που βίωνε επί μήνες ο γιός της όταν το παιδί αναγκάστηκε να πηδήξει από ένα κοντέινερ, μετά από απειλές της ομάδας αυτής, με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι του.

Όλο το προηγούμενο διάστημα, οι νεαροί εκφόβιζαν και εκβίαζαν τον 13χρονο αποσπώντας του χρήματα, με το μεγαλύτερο ποσό να είναι 150 ευρώ.

«Δεν το έκαναν μόνο στο παιδί μου, αλλά και σε άλλα πέντε παιδιά», είπε η μητέρα του 13χρονου, η οποία αντιλήφθηκε τι συμβαίνει όταν το παιδί της έσπασε το πόδι του.

Σύμφωνα με την μητέρα, ο 13χρονος είναι παιδί χαμηλών τόνων και ξαφνικά άρχισε να της ζητάει χρήματα. Όταν εκείνη τον ρώτησε τι τα χρειάζεται, άρχισε να βρίσκει δικαιολογίες.

«Μαμά, είναι η πρώτη φορά που θέλω να κοιμηθώ με ησυχία», ήταν τα λόγια του 13χρονου στη μητέρα του.

Η μητέρα του παιδιού κατήγγειλε το γεγονός στο Αστυνομικό Τμήμα του Γαλατά και οι αστυνομικοί εντόπισαν τους φερόμενους ως δράστες και διεξήγαγαν προανάκριση για την υπόθεση.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ