Κοσμος

Βραζιλία: Ξεκληρίστηκε οικογένεια σε συντριβή αεροσκάφους (video)

Η στιγμή που το αεροπλάνο γίνεται κομμάτια στο έδαφος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συντρίμμια στο σημείο όπου συνετρίβη το αεροσκάφος στη Βραζιλία
Συντρίμμια στο σημείο όπου συνετρίβη το αεροσκάφος στη Βραζιλία © Twitter

Καρέ καρέ η συντριβή αεροσκάφους στη Βραζιλία λίγο μετά την απογείωση, μέσα στο οποίο επέβαινε ο επιχειρηματίας Σέλσο Σιλβέιρα Μέλο Φίλιο με την οικογένειά του.

Τραγικός είναι ο απολογισμός από τη συντριβή αεροσκάφους στη Βραζιλία. Οι νεκροί έχουν φθάσει τους 7. Το μικρό αεροπλάνο συνετρίβη λίγο μετά την απογείωση, όπως ανακοινώθηκε. Μεταξύ των νεκρών είναι και 5 μέλη της ίδιας οικογένειας.

Η αεροπορική τραγωδία εκτυλίχθηκε κοντά στο Σάο Πάολο στο νοτιοανατολικό τμήμα της Βραζιλίας.

Το ένα από τα θύματα ήταν ο επιχειρηματίας Σέλσο Σιλβέιρα Μέλο Φίλιο, αδελφός του ιδιοκτήτη της Cosan, ενός εκ των μεγαλύτερων επιχειρήσεων παραγωγής βιοκαύσιμων στη Βραζιλία, έγινε γνωστό από την εταιρεία, σε Δελτίο Τύπου, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Ο Σέλσο Σιλβέιρα Μέλο Φίλιο, που ήταν μέτοχος του ομίλου, επέβαινε στο αεροσκάφος που συνεντρίβη σήμερα το πρωί στο Πιρασικάμπα, όπως και η σύζυγός του, τα τρία παιδιά του, ο κυβερνήτης και ο συγκυβερνήτης», διευκρίνισε η Cosan.

To δικινητήριο αεροπλάνο κατέπεσε σε άλσος οικισμού στο Πιρασικάμπα, σε απόσταση περίπου 150 χιλιομέτρων από το Σάο Πάολο. Όλοι οι επιβαίνοντες σκοτώθηκαν.

Πρώτες εικόνες από την αεροπορική τραγωδία στη Βραζιλία

Σε φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο Twitter από τους πυροσβέστες, διακρίνεται η καμένη περιοχή στο σημείο της πρόσκρουσης, με τις φλόγες να συνεχίζουν να καίνε.

Οι αρχές δεν έχουν προς το παρόν δώσει πληροφορίες σχετικά με τα αίτια του δυστυχήματος, το οποίο σημειώθηκε μόλις 15 δευτερόλεπτα μετά την απογείωση του αεροσκάφους, σύμφωνα με τη δημοτική αρχή του Πιρασικάμπα.

Το αεροπλάνο κατευθυνόταν στην πολιτεία Πάρα, στο βόρειο τμήμα της Βραζιλίας. Στο βίντεο που ακολουθεί, παρουσιάζεται καρέ καρέ η συντριβή του αεροπλάνου λίγο μετά την απογείωσή του.

AVIÃO CAI LOGO APÓS DECOLAR EM PIRACICABA-SP

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ