- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κρατούσε τη νεκρή μητέρα του σε υπόγειο για να παίρνει τη σύνταξη
Το πτώμα βρέθηκε μουμιοποιημένο από αστυνομικούς στην Αυστρία
Η μητέρα του ήταν νεκρή και ο γιος κρατούσε το πτώμα της στο υπόγειο του σπιτιού τους για πάνω από έναν χρόνο, προκειμένου να λαμβάνει τη σύνταξή της.
Άφωνοι έμειναν αστυνομικοί στην Αυστρία, όταν αντίκρισαν το πτώμα γυναίκας στο υπόγειο κατοικίας. Ο γιος κρατούσε μυστικό ότι η μητέρα του ήταν νεκρή, προκειμένου να λαμβάνει τη σύνταξή της.
Το μουμιοποιημένο πτώμα της 89χρονης γυναίκας εντοπίστηκε στο υπόγειο του σπιτιού της στο Τιρόλο. Είχε πεθάνει εδώ και πάνω από έναν χρόνο.
Ο γιος της, όμως, δεν ενημέρωσε ποτέ τις αρμόδιες αρχές για τον θάνατό της και συνέχισε να λαμβάνει τη σύνταξή της.
«Από την έρευνα αποκαλύφθηκε ότι αυτή η γυναίκα, ηλικίας 89 ετών, πέθανε τον Ιούνιο του 2020 και ο άνδρας, ηλικίας 66 ετών, διατήρησε το σώμα της ώστε να συνεχίσει να λαμβάνει τα επιδόματά της» εξήγησε η αστυνομία.
Έβαλε το πτώμα της μητέρας του στην κατάψυξη - Η ομολογία του γιου στην Αυστρία
Ο ύποπτος, ο οποίος κατοικούσε κοντά στο Ίνσμπρουκ, ομολόγησε ότι κατέψυξε το σώμα της μητέρας του για να μη μυρίζει και το τύλιξε με επιδέσμους. Στη συνέχεια το κάλυψε με άμμο για γάτες, με αποτέλεσμα το πτώμα να μουμιοποιηθεί.
Στον αδελφό του, όταν ζητούσε να μάθει νέα της μητέρας τους, έλεγε ότι η γυναίκα, η οποία έπασχε από άνοια και δεν είχε πολλές επαφές με τον υπόλοιπο κόσμο, είχε εισαχθεί για νοσηλεία.
Τα χρήματα στέλνονταν στο σπίτι μηνιαίως με ταχυδρομική επιταγή. Όμως, πρόσφατα, ένας καινούργιος ταχυδρόμος ζήτησε να δει τη δικαιούχο. Όταν ο γιος αρνήθηκε, ενημέρωσε τις αρχές, με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί η απάτη και η τραγική αλήθεια με τη νεκρή μητέρα στο υπόγειο του σπιτιού.
Ο 66χρονος, ο οποίος λάμβανε τη σύνταξή της, κατηγορείται για απάτη και για προσβολή νεκρού.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Eκτιμά ότι η χώρα του βρίσκεται πλέον σε πιο ευνοϊκή στρατηγική θέση
Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι 57 αστυνομικοί τραυματίστηκαν
Η κρίση αποδίδεται σε συνδυασμό παραγόντων
H νέα πραγματικότητα προκαλέσει σοβαρές αναταράξεις στην τοπική αλιευτική βιομηχανία
Τα επεισόδια ξέσπασαν στην περιοχή Πορτονόβα, βόρεια της Αυλώνας
Tο Παρίσι κάνει λόγο για «μεγάλο λάθος» του Μπενιαμίν Νετανιάχου
Οι αρχές σφράγισαν το κατάστημα για διοργάνωση μουσικών εκδηλώσεων που προωθούσε «παρεκκλίνουσες συμπεριφορές»
Η χώρα ψηφίζει στον πρώτο γύρο εν μέσω του χειρότερου κύματος βίας από το 2016
Ο Αμερικανός πρόεδρος σκληραίνει τη στάση του για τα πυρηνικά και τα Στενά του Ορμούζ
Τέσσερις τραυματίες
Aφού παραδέχθηκε τρεις κατηγορίες που αφορούσαν άσεμνο υλικό με ανηλίκους
Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη
Το ζήτημα αποκτά ιδιαίτερη σημασία δεδομένου ότι ο πρόεδρος πλησιάζει τα 80 χρόνια
Aρκετοί επιστήμονες εκφράζουν επιφυλάξεις για τα αποτελέσματα
Οι δύο καλλιτέχνες επρόκειτο να εμφανιστούν στο φεστιβάλ «Pulse of Gaia»
Ο θερμικός θόλος που πλήττει την ήπειρο προκαλεί πρωτοφανή ζέστη για τον Μάιο
Ιταλός τραγουδιστής καλείται να καταθέσει ως βασικός μάρτυρας στην καταγγελία κατά του διάσημου σχεδιαστή
Επιτίθεται με οργή κατά του δικαστή και προαναγγέλλει τη μεταβίβαση του «αποτυχημένου ιδρύματος» στο Κογκρέσο
O εμβληματικός χώρος δεν επιτρέπεται να μετονομαστεί χωρίς σχετική απόφαση του Κογκρέσου
Τι αναφέρει δημοσίευμα των New York Times
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.