Ελλαδα

Πρώην παίκτρια ριάλιτι - Κοκαΐνη: Ο πληροφοριοδότης και η σύλληψη

Πώς έφθασαν οι αστυνομικοί στα ίχνη του μοντέλου και του συντρόφου της

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η πρώην παίκτρια ριάλιτι που κατηγορείται για την υπόθεση με την κοκαΐνη
Η πρώην παίκτρια ριάλιτι που κατηγορείται για την υπόθεση με την κοκαΐνη

Η πρώην παίκτρια ριάλιτι και ο σύντροφός της συνελήφθησαν μετά τις πληροφορίες από ανώνυμο πληροφοριοδότη για διακίνηση κοκαΐνης από ζευγάρι στα νότια προάστια

Αξιοποιώντας την πληροφορία για «ζευγάρι που διακινεί κοκαΐνη σε μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας και στα Νότια Προάστια», αστυνομικοί έφθασαν στα ίχνη της πρώην παίκτριας reality που συνελήφθη. Το γνωστό μοντέλο και ο σύντροφός της οδηγούνται ενώπιον του ανακριτή τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021, προκειμένου να απολογηθούν.

Ήδη, ο σύντροφός της φαίνεται να παίρνει όλη την ευθύνη πάνω του για την υπόθεση με τα 7,8 κιλά κοκαΐνη. Η αξία των ναρκωτικών, σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ, ξεπερνά τις 800.000 ευρώ.

Αστυνομικοί παρακολουθούσαν για μία εβδομάδα περίπου το ζευγάρι, πριν κάνουν την κίνησή τους και προχωρήσουν σε συλλήψεις. Ο σύντροφος της πρώην παίκτριας του ριάλιτι Power of Love συνελήφθη στη Νέα Σμύρνη. Κατά τη διάρκεια της σύλληψης προέβαλε αντίσταση.

Στην κατοχή του είχε μια βαλίτσα μέσα στην οποία βρέθηκαν 7 αυτοσχέδιες συσκευασίες με τα ναρκωτικά. Η 29χρονη συνελήφθη στο σπίτι του 32χρονου άνδρα. Υπενθυμίζεται ότι έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών στην παίκτρια ριάλιτι, όπως και στον σύντροφό της.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, την πληροφορία είχε δώσει «άτομο το οποίο θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του επικαλούμενος λόγους προσωπικής του ασφάλειας ακόμη και τη ζωή του».

Αστυνομικός που κατέθεσε για την υπόθεση με την κοκαΐνη, τόνισε ότι υπήρχαν συγκεκριμένα στοιχεία και περιγραφές από τον πληροφοριοδότη τόσο της 29χρονης πρώην παίκτριας ριάλιτι όσο και του 32χρονου συντρόφου της για διακίνηση κοκαΐνης σε νυχτερινά μαγαζιά.

Ο πληροφοριοδότης, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, είχε δώσει, μάλιστα, τα μικρά ονόματα τόσο της γυναίκας όσο και του άνδρα, επισημαίνοντας ότι μετακινούνται με μοτοσικλέτα.

Υπόθεση κοκαΐνης: Την ευθύνη για την κατοχή ανέλαβε εξ ολοκλήρου ο 32χρονος

Τι κατέθεσε ο αστυνομικός για την υπόθεση με την πρώην παίκτρια ριάλιτι και την κοκαΐνη

«Από τη διακριτική επιτήρηση της ανωτέρω οικίας διαπιστώθηκε ότι απογευματινές και βραδινές ώρες κυρίως, νεαρός άνδρας, η περιγραφή του οποίου προσομοίαζε σε αυτήν του 32χρονου, εξέρχονταν αυτής λαμβάνοντας εξαιρετικά μέτρα προστασίας» τόνισε στην κατάθεσή του ο αστυνομικός που συμμετείχε στην επιχείρηση.

Και πρόσθεσε: «Κοίταζε συνεχώς όλα τα διερχόμενα άτομα και οχήματα και αφού επιβιβαζόταν στην ανωτέρω μοτοσικλέτα, μετέβαινε σε διάφορα νυχτερινά καταστήματα του κέντρου των Αθηνών και των νοτίων προαστίων όπου πραγματοποιούσε ύποπτες συναντήσεις μικρής διάρκειας».

Τι εντόπισαν οι αστυνομικοί στο σπίτι όπου συνελήφθη η πρώην παίκτρια ριάλιτι

Στο σπίτι του 32χρονου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 10 γραμμάρια κοκαΐνης. «Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία στην Αθήνα, κατελήφθησαν να κατέχουν από κοινού συσκευασία με κοκαΐνη βάρους -0,1- γραμμαρίου» αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Κοκαΐνη μεταξύ άλλων στα ευρήματα της αστυνομίας για την υπόθεση με την πρώην παίκτρια ριάλιτι που συνελήφθη
Κοκαΐνη μεταξύ άλλων στα ευρήματα της αστυνομίας για την υπόθεση με την πρώην παίκτρια ριάλιτι που συνελήφθη © astynomia.gr

Εν τω μεταξύ, στο διαβιβαστικό της Αστυνομίας προς τον εισαγγελέα επισημαίνεται ότι η πρώην παίκτρια ριάλιτι και κατηγορούμενη φέρεται να απέρριψε «άγνωστη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών εντός του χώρου της τουαλέτας του διαμερίσματος, αντιλαμβανόμενη τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο». 

Τι δήλωσε ο δικηγόρος του 32χρονου για την κοκαΐνη

«Ο εντολέας μου, στο πλαίσιο της εξαρτήσεώς του από τοξικές ουσίες και του χρέους που είχε απέναντι σε προμηθευτή του, υποχρεώθηκε, ως αναλώσιμος αχυράνθρωπος, να εμπλακεί μόνο μόνος του, χωρίς κανέναν συνεργό, στη μεταφορά της ποσότητας που κατασχέθηκε» ανέφερε ο δικηγόρος του 32χρονου για την υπόθεση με την πρώην παίκτρια ριάλιτι και την κοκαΐνη.

Ποινική δίωξη έχει ασκηθεί σε βάρος της 29χρονης πρώην παίκτριας ριάλιτι που συνελήφθη για την υπόθεση με την κοκαΐνη
Η 29χρονη πρώην παίκτρια ριάλιτι που συνελήφθη για την υπόθεση με την κοκαΐνη © Facebook

Και πρόσθεσε: «Η συγκατηγορούμενή του δεν είχε καμία απολύτως γνώση ούτε εμπλοκή, αντίθετα ήταν αυτή που, γνωρίζοντας το πρόβλημά του, προσπαθούσε να τον αποτρέψει από την επαφή με τις ναρκωτικές ουσίες».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ