Κοσμος

Μακόλεϊ Κάλκιν: Πατέρας έγινε ο ηθοποιός του «Μόνος στο σπίτι»

Ντακότα Σονγκ Κάλκιν θα ονομαστεί το νεογέννητο αγοράκι

62224-137655.jpg
Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μακόλεϊ Κάλκιν
Μακόλεϊ Κάλκιν © EPA/NINA PROMMER

Πατέρας για πρώτη φορά έγινε ο ηθοποιός του «Μόνος στο σπίτι», Μακόλεϊ Κάλκιν.

Πατέρας για πρώτη φορά έγινε το «παιδί θαύμα» του Χόλιγουντ, Μακόλεϊ Κάλκιν, που έγινε γνωστός από τις ταινίες «Μόνος στο σπίτι» αλλά και την ταραχώδη ζωή που ακολούθησε μετά την επιτυχια. Τώρα βιώνει μία από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής του, αφού η σύντροφός του, Μπρέντα Σονγκ, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Το όνομά του είναι Ντακότα Σονγκ Κάλκιν και ο μικρούλης ήρθε στη ζωή στις 5 Απριλίου στο Λος Άντζελες. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι», δήλωσαν οι ευτυχισμένοι γονείς στο περιοδικό «Esquire».

Το αγοράκι πήρε το όνομά του από την αδερφή του Κάλκιν, Ντακότα, που έχασε τη ζωή της σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στα 29 της χρόνια.

Macaulay Culkin & Brenda Song Welcome Baby Boy

Πέρυσι σε κοινή τους συνέντευξη είχαν παραδεχτεί πως θέλουν πολύ να δημιουργήσουν οικογένεια και να αποκτήσουν παιδιά. «Το εξετάζουμε, προσπαθούμε να κάνουμε τα ωράρια να ταιριάξουν» είπε πει τότε ο διάσημος ηθοποιός ενώ η σύντροφός του είχε τονίσει: «Ο κόσμος δεν κατανοεί πόσο απίστευτα ευγενικός, πιστός, γλυκός και έξυπνος είναι. Ξέρει ποιος είναι και είναι 100% εντάξει με αυτό. Και για μένα αυτό είναι μια εξαιρετικά σέξι ποιότητα».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο σετ της ταινίας «Changeland» στην Ταϊλάνδη το 2017 και από τότε είναι αχώριστοι. Η 33χρονη Μπρέντα Σονγκ (Brenda Song) ξεκίνησε την καριέρα της ως παιδί μοντέλο. Η Σονγκ εμφανίστηκε στην ταινία «The Ultimate Christmas Present» (2000) και κέρδισε το «Young Artist Award» για την ερμηνεία της. Το 2002, υπέγραψε συμβόλαιο με την Disney και πρωταγωνίστησε στην ταινία «Get a Clue» (2002). Το 2010 η Σονγκ εμφανίστηκε στο βιογραφικό δράμα «The Social Network» (2010).

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ