TV & Media

Ο Ορφέας Αυγουστίδης έγινε πατέρας για πρώτη φορά

Οι πρώτες σκέψεις του

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ορφέας Αυγουστίδης
Ορφέας Αυγουστίδης © Instagram

Ο Ορφέας Αυγουστίδης έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς και μιλάει για τον ερχομό του γιου του.

Μία πολύ ευτυχισμένη φάση της ζωής του διανύει ο Ορφέας Αυγουστίδης, καθώς έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς. Η σύντροφός του Γεωργία έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και το χαρμόσυνο γεγονός αποκάλυψε η Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή της. 

Ο γνωστός ηθοποιός με ανάρτησή του στο Instagram ανέβασε μία φωτογραφία και μοιράστηκε τα πρώτα συναισθήματα που βιώνουν εκείνος και η σύντροφός του μετά την άφιξη του πρώτου τους παιδιού.  

«Και έρχεται η ΖΩΗ να μας αποκαλύψει έτσι απόλυτα ότι τίποτα πραγματικό δεν μπορεί να μπει σε αναμονή και σε παύση (και ας φαίνεται έτσι αυτούς τους καιρούς) μην ξεχνιόμαστε, η ΖΩΗ προχωράει, μεγαλύτερη απόδειξη η καρδιά του ΓΙΟΥ μου που νοιώθω να χτυπάει στο στέρνο μου όταν τον κρατάω. Και η υπέροχη Γιωργία μου που η γενναιότητά της και η γενναιοδωρία της με έκανε να εμπιστευτώ ξανά τις φωτεινές ποιότητες της ανθρωπότητας και ότι όντως ο καρπός ενός όμορφου έρωτα μπορεί να φέρει την αθανασία των ερωτευμένων. Ευτυχώς που υπάρχουν αυτοί οι υπέροχοι ανθρώπου εδώ στο @rea_maternity να μας φροντίζουν γιατί έχουμε πέσει στο πάτωμα και έχουμε γίνει βούτυρα από τη γλυκά και την αγάπη», έγραψε στο Instagram ο Ορφέας Αυγουστίδης, ανεβάζοντας την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου μωρού.

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ