British Airways - Εμβολιασμένοι: Nα ταξιδεύουν χωρίς περιορισμούς
Eξηγώντας τα σχέδια της εταιρείας για την επανεκκίνηση των ταξιδιών
Επικεφαλής British Airways: Όσοι έχουν εμβολιαστεί κατά της covid-19 να ταξιδεύουν χωρίς περιορισμούς
Ο νέος επικεφαλής της British Airways δήλωσε ότι όσοι έχουν εμβολιαστεί κατά της covid-19 θα πρέπει να μπορούν να ταξιδεύουν χωρίς περιορισμούς και όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί εφόσον έχουν ένα αρνητικό τεστ, εξηγώντας τα σχέδια της εταιρείας για την επανεκκίνηση των ταξιδιών ένα μήνα προτού η κυβέρνηση της Βρετανίας οριστικοποιήσει τις συστάσεις της.
Το Λονδίνο έχει ανακοινώσει ότι τα μη απαραίτητα ταξίδια εντός και εκτός Βρετανίας δεν θα επιτραπούν πριν τις 17 Μαΐου το νωρίτερο, όμως η βρετανική κυβέρνηση αναμένεται να ανακοινώσει τα σχέδιά της για το πώς και το πότε αυτό θα συμβεί στις 12 Απριλίου.
Ο Σον Ντόιλ, που ανέλαβε επικεφαλής της British Airways τον Οκτώβριο, ζήτησε από το Λονδίνο να συνεργαστεί με άλλες κυβερνήσεις ώστε μέσω των εμβολίων κατά της covid-19 και ειδικών εφαρμογών υγείας να ξεκινήσουν και πάλι τα ταξίδια.
«Πιστεύω ότι όσοι έχουν εμβολιαστεί θα πρέπει να μπορούν να ταξιδεύουν χωρίς περιορισμούς. Όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί θα πρέπει να μπορούν να ταξιδεύουν με ένα αρνητικό τεστ» για κορωνοϊό, εξήγησε.
Η Βρετανία έχει ήδη χορηγήσει την πρώτη δόση του εμβολίου κατά της covid-19 στο 44% των ενηλίκων της χώρας, κυρίως σε όσους είναι άνω των 60 ετών.
Η βρετανική κυβέρνηση έχει τονίσει ότι η επιστροφή στα ταξίδια θα πρέπει να γίνει με δίκαιο τρόπο και να μη φέρει σε μειονεκτική θέση όσους δεν έχουν εμβολιαστεί κατά της covid-19.
Ο Ντόιλ εκτίμησε ότι η Βρετανία θα δημιουργήσει ένα σύστημα τριών βαθμίδων για τους διάφορους προορισμούς, ανάλογα με την εξάπλωση του κορονοϊού στον κάθε ένα.
Αναλυτές εκτιμούν ότι οι περισσότερες ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρείες θα επικεντρωθούν στις κοντινές πτήσεις αναψυχής φέτος το καλοκαίρι και ο Ντόιλ επεσήμανε ότι η Γαλλία, η Ελλάδα, η Πορτογαλία, η Κύπρος και η Ισπανία φαίνεται ότι αντιμετωπίζουν θετικά την προοπτική να δεχθούν Βρετανούς τουρίστες.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σπάει το πολυήμερο διαδικτυακό μπλακάουτ στο Ιράν η SpaceX του Έλον Μασκ.
Η δημόσια αυτή σύγκρουση αποτελεί το τελευταίο επεισόδιο σε μια σειρά διαδικτυακών αντιπαραθέσεων ανάμεσα στους δύο γονείς
Άγνωστος ο πραγματικός αριθμός των νεκρών
Έστειλε μήνυμα στήριξης στους διαδηλωτές
Τότε οι έμποροι των παζαριών χρηματοδότησαν απεργίες και κινητοποιήσεις, διακόπτοντας τη ροή χρήματος προς το καθεστώς του Σάχη
Την ανακάλυψε ταχυδρόμος που πήγαινε γράμματα
Και έτσι δημιουργήθηκε ένα μεγάλο χρέος άθελα του
Τα στοιχεία είναι αποκαλυπτικά
Εκτός από τους νεκρούς, 116 άνθρωποι τραυματίστηκαν, αρκετοί εκ των οποίων σοβαρά
Περιορισμένες επιλογές για στρατιωτική δράση
Eν μέσω πολέμου και αναδιάρθρωσης κρίσιμων υπουργείων
Υπό το σκεπτικό ότι πρόκειται για «κομματικό παιχνίδι»
Ξεκάθαρη απάντηση Νίλσεν στον Τραμπ πριν τις συνομιλίες ΗΠΑ–Δανίας–Γροιλανδίας στον Λευκό Οίκο
Δασμοί 25% σε όποια χώρα συναλλάσσεται με την Τεχεράνη
Πολιτική σύγκρουση στην Ισπανία
Άνοιγμα πηγαδιών και αποστολή φορτίων μετά τη στασιμότητα του εμπάργκο των ΗΠΑ
Η υπόθεση έχει ήδη προκαλέσει έντονες αντιδράσεις
Το κοινό νήμα είναι ότι κάθε γενιά βρίσκει τον δικό της λόγο να κατέβει στον δρόμο
Διεθνής κατακραυγή για τη θανατική ποινή-εξπρές
Έχει ακυρώσει όλες τις συναντήσεις με Ιρανούς αξιωματούχους «μέχρι να σταματήσει η παράλογη δολοφονία διαδηλωτών»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.