Κοσμος

Γαλλία: Συνελήφθη παιδεραστής για κακοποίηση 160 παιδιών

Κρατείται στο Colmar, εν αναμονή της έκδοσής του στη Γερμανία.

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Σύλληψη 52χρονου Ιταλού για 160 υποθέσεις βιασμού ανηλίκων - Κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά παιδιά για πάνω από 14 χρόνια.

Συνελήφθη ένας 52χρονος άνδρας από την Ιταλία με την υποψία ότι πραγματοποίησε 160 βιασμούς και κακοποίησε σεξουαλικά παιδιά για πάνω από 14 χρόνια. Μεταξύ των αδικημάτων για τα οποία κατηγορείται ότι διέπραξε ήταν και ο βιασμός της κόρης του για αρκετά χρόνια. Η σύλληψη έγινε πολύ κοντά στο Στρασβούργο και με ένταλμα που εκδόθηκε από την Γερμανία.

Πρόσφατα είχε καταφύγει στη Γαλλία, γιατί είχε καταλάβει ότι τελούσε υπό έρευνα στη Γερμανία και πίστευε ότι έτσι οι αρχές θα έχαναν τα ίχνη του.

Ο άνδρας, ο οποίος δεν έχει κατονομαστεί, είναι ύποπτος ότι βίασε ή κακοποίησε σεξουαλικά τα παιδιά των συντρόφων του από το 2000 έως το 2014. Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι κατέφυγε στη Γαλλία για να εγκατασταθεί στην περιοχή της Αλσατίας και να αποφύγει τις έρευνες.

Οι αστυνομικοί έχουν ξεκινήσει 122 έρευνες εναντίον του σχετικά με 160 πράξεις βιασμού ή σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

Κρατείται στο Colmar, εν αναμονή της έκδοσής του στη Γερμανία.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις