- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κορωνοϊός: Η Ισπανία διανέμει χιλιάδες τεστ ανίχνευσης του Covid-19
Ποιοι θα εξεταστούν πρώτοι
Μαζικά τεστ ανίχνευσης του νέου κορωνοϊού μοιράζουν οι υγειονομικές αρχές της Ισπανίας. Προτεραιότητα σε γιατρούς και νοσηλευτές.
Περίπου 650.000 τεστ άμεσης ανίχνευσης του νέου κορωνοϊού διανέμουν οι υγειονομικές αρχές της Ισπανίας καθώς ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στη χώρα πλησιάζει τα 30.000 περιστατικά. Ο βρετανικός Guardian σε δημοσίευμά του αναφέρει ότι οι πρώτοι που θα εξεταστούν είναι οι άνθρωποι που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του μετώπου στον πόλεμο με τον «αόρατο εχθρό». Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό στις περιοχές με τα περισσότερα κρούσματα έχουν προτεραιότητα στη λήψη των τεστ ανίχνευσης του νέου ιού.
Το απόγευμα της Κυριακή το υπουργείο Υγείας της Ισπανίας ανακοίνωσε ότι τα κρούσματα του Covid-19 έφτασαν τα 28.572 και ότι 1.720 άνθρωποι έχουν πεθάνει από τον νέο κορωνοϊό.
Ο πρωθυπουργός της Ισπανίας, Πέδρο Σάντσεθ, απηύθυνε έκκληση προς την ΕΕ να υιοθετήσει ένα «Σχέδιο Μάρσαλ» για την αντιμετώπιση των οικονομικών επιπτώσεων από την κρίση με τον νέο κορωνοϊό. Ανακοίνωσε επίσης ότι η κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην Ισπανία θα ισχύει μέχρι τις 11 Απριλίου. Παρά τα μέτρα της κεντρικής ηγεσίας όπως η απαγόρευση κυκλοφορίας των πολιτών, πολλοί Ισπανοί υποστηρίζουν ότι ο Σάντσεθ και το υπουργικό του συμβούλιο δεν έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα για την αντιμετώπιση του ιού. Ζητούν να διανεμηθούν περισσότερα τεστ ανίχνευσης του νέου κορωνοϊού.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το απόσπασμα της συνέντευξης κυκλοφορεί ξανά στα social media ενόψει της 25ης επετείου
Οι δυο τους απέκτησαν έναν γιο το 2024, ωστόσο στη συνέχεια χώρισαν
Eνώ την ίδια περίοδο είχε έσοδα 5,4 εκατ. δολαρίων
Κατηγορείται για τη δολοφονία των τριών παιδιών της τον Ιανουάριο του 2023
Το κανονικό απόσπασμα δείχνει ότι ο βασιλιάς άπλωσε το χέρι του
Η τελευταία της ανάρτηση στο Instagram είχε γίνει στις 12 Αυγούστου, λίγες εβδομάδες πριν από τον θάνατό της
Η δήλωση του εκπροσώπου του υπουργείου Άμυνας του Ισραήλ
Η πρώην καγκελάριος επικρίνει τη στρατηγική του CDU και ζητά άμεση αλλαγή πλεύσης
Οι επιπτώσεις της «ψηφιακής διάσπασης» στη συγκέντρωση και την κριτική σκέψη
Κύμα διαμαρτυριών ενόψει των κρίσιμων τοπικών εκλογών στις 20 Σεπτεμβρίου
Η επικοινωνία πραγματοποιήθηκε μετά τις επαφές Αμερικανών απεσταλμένων στη Μόσχα και το Κίεβο
Αντιδράσεις στη Σιγκαπούρη για τις απολαβές του πρωθυπουργού Λόρενς Ουόνγκ
Πιθανές επιπτώσεις ανακοίνωσε και το αεροδρόμιο του Εδιμβούργου
Υπάρχει η εντύπωση πως η Δημοκρατία στην Ευρώπη είναι κάποιος κανόνας. Ψεύδος. Η Δημοκρατία ήταν και είναι παρένθεση σε μία Ευρώπη με παθολογική ροπή στον αυταρχισμό.
Το μεγάλο πρόβλημα στα δεξιά του
Πριν από 31 χρόνια, ο διάδοχος του θρόνου είχε φτάσει στο σχολείο με τους τότε χωρισμένους γονείς του, την πριγκίπισσα Νταϊάνα και τον πρίγκιπα Κάρολο
Έγιναν οι μισοί Γερμανοί «ακροδεξιοί»; Η χρόνια απόκρυψη των προβλημάτων, οι Ευρωπαίοι στρουθοκάμηλοι και τα παράπονα της Ανατολικής Γερμανίας
Ανακτήθηκαν τα «μαύρα κουτιά» του αεροσκάφους
Η τοξικολογική έκθεση έδειξε πως είχαν λάβει kratom και διφαινυδραμίνη
Κλιματική κρίση, ενεργειακή ασφάλεια και η άνοδος της ριζοσπαστικής δεξιάς, σε ένα νέο πολιτικό τοπίο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.