Κορωνοϊός: Περισσότερα από 1.000 επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Ιαπωνία
Επιβεβαιώνονται οι ανησυχίες για τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων
Νέο ορόσημο στην Ιαπωνία με 1.016 κρούσματα εγχώριας μετάδοσης του κορωνοϊού, τη στιγμή που η χώρα προσπαθεί να αποφύγει μια υγειονομική κρίση ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων.
Η Ιαπωνία έχει καταγράψει 1.016 κρούσματα εγχώριας μετάδοσης του κορωνοϊού έως το Σάββατο, σύμφωνα με τον κρατικό ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό NHK, φτάνοντας ένα νέο ορόσημο, καθώς η χώρα προσπαθεί να αποφύγει μια υγειονομική κρίση ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.
Ο συνολικός αριθμός ανέρχεται σε 1.728, αν συμπεριληφθούν τα 712 κρούσματα που καταγράφηκαν σε ένα κρουαζιερόπλοιο που είχε αγκυροβολήσει κοντά στο Τόκιο τον περασμένο μήνα, σύμφωνα με το NHK.
Παρόλο που ο αριθμός των μολύνσεων εξακολουθεί να αυξάνεται, η Ιαπωνία άρχισε να αποσύρει ορισμένα μέτρα για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του ιού.
Την Παρασκευή, το Τόκιο ανακοίνωσε ότι δεν θα επεκτείνει το κλείσιμο των σχολείων ανοίγοντας το δρόμο για επανέναρξη μαθημάτων στην αρχή του ακαδημαϊκού έτους τον Απρίλιο.
Η διοργάνωση Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, που αναμένεται να ξεκινήσουν στις 24 Ιουλίου, έχει τεθεί υπό αμφισβήτηση από την πανδημία του Covid-19 και την επακόλουθη ακύρωση αθλητικών διοργανώσεων και προκριματικών αγώνων σε όλο τον κόσμο.
Οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων έχουν πει επανειλημμένα ότι οι Αγώνες θα γίνουν βάσει προγράμματος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Παρόμοια περιστατικά έχουν καταγραφεί και σε άλλες περιοχές της Γαλλίας
H ακτογραμμή έχει υποχωρήσει δραματικά
Όλοι τους φέρεται να παραδέχτηκαν, χωρίς αντιρρήσεις, όσα τους καταλογίζονται
«'Ολες οι επιλογές» παραμένουν στο τραπέζι της αμερικανικής πλευράς
Ο 24χρονος είχε αποφύγει να εμφανιστεί στο δικαστήριο για περίπου έναν χρόνο
Μέσω διπλωματίας επιχειρούν οι ΗΠΑ να σταματήσουν την καταστολή των διαδηλωτών
Αντιμέτωπος με 20ετή φυλάκιση για επίθεση στην κόρη του προπονητή του
Κοινή συνέντευξη Τύπου με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
Όλα ξεκίνησαν όταν πρόφερε λανθασμένα το όνομα του πρωθυπουργού της Αλβανίας
Η Διεθνής Ομοσπονδία εκφράζει θλίψη και ζητά προστασία των εθελοντών εν μέσω γενικευμένων ταραχών
Λόγω των ρωσικών επιθέσεων στις ενεργειακές υποδομές
Ο Γάλλος πρόεδρος ζήτησε συγγνώμη για την εμφάνιση του ματιού του, χαρακτηρίζοντάς το ως ακίνδυνο
Πρόκειται για το έκτο πλοίο που μπαίνει στο στόχαστρο του Τραμπ
O πρώην πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας απεβίωσε σε ηλικία 94 ετών
Σύμφωνα με επίσημη αναφορά των ελβετικών αρχών για την φονική φωτιά
Φόβοι για διατάραξη της ροής πετρελαίου μέσω του Στενού του Ομάν
Ένα αρκτικό έδαφος με πληθυσμό μόλις 57.000 κατοίκους
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών στη Μαδρίτη η τέως πριγκίπισσα Ειρήνη της Ελλάδας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.