Το Facebook τιμωρεί τον Σαλβίνι - Του κατέβασε βίντεο
«Προτροπή σε μίσος» να χτυπά το θυροτηλέφωνο ιταλοτυνησιακής οικογένειας
Το Facebook «κατεβάζει» το βίντεο του Ματέο Σαλβίνι που τον δείχνει να χτυπά σε θυροτηλέφωνο ιταλοτυνησιακής οικογένειας, διότι οι εικόνες αυτές «αποτελούν προτροπή σε μίσος».
Το Facebook αποφάσισε να «καταβάσει» βίντεο στο οποίο ο γραμματέας της Λέγκα Ματέο Σαλβίνι χτυπά το θυροτηλέφωνο ιταλοτυνησιακής οικογένειας, η οποία ζει στην Μπολόνια, διότι έκρινε ότι «αποτελεί προτροπή σε μίσος».
Πρόκειται για το βίντεο το οποίο είχε προκαλέσει σειρά έντονων επικρίσεων την προηγούμενη εβδομάδα: ο γραμματέας της Λέγκα και πρώην υπουργός Εσωτερικών χτυπά σε θυροτηλέφωνο ιταλοτυνησιακής οικογένειας σε λαϊκή συνοικία της Μπολόνια, ρωτά έναν 17χρονο έφηβο «αν πουλά ναρκωτικά» και του ζητά να ανέβει στο σπίτι του.
Το Facebook, όπως γράφει η ιταλική εφημερίδα La Repubblica, έλαβε την σχετική απόφαση έπειτα και από διαμαρτυρίες και σχετικό αίτημα μεγάλου αριθμού χρηστών του.
Η δικηγόρος του έφηβου δήλωσε ότι με την εξέλιξη αυτή, πάντως, δεν αποκαθίσταται η αξιοπρέπεια του νέου, ο οποίος θα κινηθεί δικαστικά κατά του Σαλβίνι.
Ο αρχηγός της Λέγκα, τέλος , δήλωσε χθες ότι «θα ξαναέκανε όλη την προεκλογική εκστρατεία στην Εμίλια Ρομάνια ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, συμπεριλαμβανομένης της βραδιάς που χτύπησε στο θυροτηλέφωνο».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς κατέρρευσε το αίσθημα ασφάλειας για το φημισμένο σιδηροδρομικό δίκτυο
Τι υποστήριξε ο Τετσούγια Γιαμαγκάμι
Η απάντηση στις απειλές Ιρανού στρατηγού
Η ομιλία για την επέτειο της ορκωμοσίας του
Την ώρα που η χώρα πενθεί για τα θύματα του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος της Κυριακής
Προς την Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση μέσω της στρατιωτικής ισχύος
Εκτροχιάστηκε αμαξοστοιχία - Τουλάχιστον 20 τραυματίες
Ο Γιενς-Φρέντερικ Νίλσεν προειδοποιεί για αυξημένη εγρήγορση amid δηλώσεων Τραμπ περί αμερικανικού ελέγχου
Σύμφωνα με οργάνωση ανθρωπίνων δικαιωμάτων
Τι υποστηρίζει η υπεράσπιση της εφημερίδας
Έκτακτη συνέντευξη για τον έναν χρόνο ως πρόεδρος των ΗΠΑ
Δεν είναι ακόμη σαφές αν τα χρήματα των πελατών έχουν δεσμευτεί σε κρασιά
Επικαλούμενος την επιστολή στον πρωθυπουργό της Νορβηγίας
Πού επικεντρώνονται οι έρευνες
Μια από τις τραγικές ιστορίες του δυστυχήματος
Σε ηλικία μόλις 29 ετών
Η συμφωνία είχε κλειστεί τον Ιούλιο έπειτα από συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν
Οι Κούρδοι ακυρώνουν τη συμφωνία με το καθεστώς της Δαμασκού – Αποχωρούν από το αλ-Χολ, συγκρούσεις και στην Τουρκία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.