Σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του μπροστά στα παιδιά τους
Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία στην Πάφο της Κύπρου
Οικογενειακή τραγωδία στην Κύπρο. Σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του μπροστά στα παιδιά τους. Σοκάρουν οι λεπτομέρειες.
Στον εν διαστάσει σύζυγο στρέφονται οι υποψίες της Αστυνομίας αναφορικά με το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε το πρωί στην Πάφο κοντά στην Τεχνική Σχολή σε σπίτι όπου διέμενε 31χρονη γυναίκα από τη Συρία, μητέρα επτά παιδιών.
Η γυναίκα φέρεται να είχε προστριβές με τον εν διαστάσει σύζυγό της στο παρελθόν οι οποίες την οδήγησαν στην Αστυνομία για καταγγελία.Η Αστυνομία με τη σειρά της καταχώρησε υπόθεση εναντίον του 37χρονου ομοεθνή της και το Δικαστήριο με τη σειρά του είχε εκδώσει περιοριστικά μέτρα να μην προσεγγίζει τη γυναίκα.
Μετά το άγριο έγκλημα, οι Αρχές εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του χωρίς ωστόσο οποιοδήποτε αποτέλεσμα μέχρι στιγμής. Ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου σε δηλώσεις του, ανέφερε πως το θύμα φέρει τραύμα στο στήθος το οποίο προκλήθηκε μάλλον από μαχαίρι.
Ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου πρόσθεσε πως αναμένεται «να γίνουν περαιτέρω εξετάσεις με τη βοήθεια της εγκληματολογικής υπηρεσίας του Αρχηγείου Αστυνομίας και οι συνθήκες του θανάτου της 31χρονης διερευνώνται». Ο κ. Ιωάννου επιβεβαίωσε ότι η Αστυνομία κατέχει πληροφορία ότι η άτυχη γυναίκα μετά τον τραυματισμό της ήταν ζωντανή και προσπαθούσε να επουλώσει το τραύμα της στην παρουσία και των τριών από τα πέντε παιδιά της που διέμεναν μαζί της.
Ερωτηθείς σχετικά, ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου ανέφερε πως τα τρία από τα πέντε παιδιά που διέμεναν με την μητέρα τους, ήταν στο σπίτι τη στιγμή του φονικού, ενώ αυτή τη στιγμή και τα πέντε παιδιά της θανούσας που διέμεναν μαζί της, βρίσκονται στο Γραφείο Ευημερίας.
Το Γραφείο Ευημερίας παραμένει σε ανοικτή γραμμή με την Αστυνομία για τον περαιτέρω χειρισμό της υπόθεσης ενώ κλιμάκιο του ΤΑΕ έχει αναλάβει την διερεύνηση της υπόθεσης και τη λήψη περαιτέρω καταθέσεων.
Πηγή: sigmalive.com
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι ΗΠΑ δεν θα είναι σε θέση να καταβάλουν τις απαιτούμενες αποζημιώσεις σε μια τέτοια περίπτωση
Απόφαση Μακρόν για γαλλικό προξενείο, μήνυμα στήριξης στην αυτονομία της Γροιλανδίας
Οι αρχές έχουν ξεκινήσει επιχείρηση εντοπισμού, με τη συμμετοχή πάνω από 100 δασικών υπαλλήλων
Ένα ακόμα επεισόδιο στο «σήριαλ»
Στον Λευκό Οίκο η ηγέτιδα της βενεζουελάνικης αντιπολίτευσης
Το σκίτσο δημοσιεύτηκε στις 9 Ιανουαρίου, ημέρα εθνικού πένθους για την Ελβετία στη μνήμη των 40 νεκρών
Εξετάζεται το ενδεχόμενο να ενεπλάκη ελεύθερος σκοπευτής
Aπέναντι στις πιέσεις που, όπως υποστηρίζει, ασκεί η Ρωσία
Σκληρή γλώσσα από τον αμερικανό ηθοποιό προς τον πρόεδρο των ΗΠΑ
Ενώ τα κρατικά μέσα δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στις απώλειες των δυνάμεων ασφαλείας
Η Mattel παρουσιάζει την πρώτη Barbie στο φάσμα του αυτισμού, ενισχύοντας τη συμπερίληψη στα παιχνίδια
Στο ΥΠΕΞ στην Τεχεράνη κλήθηκαν διπλωμάτες από Γερμανία, Βρετανία, Ιταλία και Γαλλία για διάβημα διαμαρτυρίας
«H ήττα του κακού πλησιάζει», δήλωσε η ηγέτιδα της αντιπολίτευσης
Αν δεν υπάρξει ένδειξη ζωής για δύο συνεχόμενες ημέρες, αποστέλλεται ειδοποίηση σε πρόσωπο ανάγκης
Χιλιάδες Ιρανοί κατέκλυσαν τους δρόμους μετά από κάλεσμα του Πεζεσκιάν
Μπορούσε να αναγνωρίσει κινέζικους χαρακτήρες, γράμματα και αραβικούς αριθμούς
Το θέμα αποκτά επιπλέον ένταση λόγω του πολεμικού περιεχομένου που κυκλοφορεί online
Η υπόθεση αποκάλυψε και άλλες πρακτικές εξαπάτησης
«Καλούμε το καθεστώς να προστατεύσει τον πληθυσμό», δήλωσε ο Φρίντριχ Μερτς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.