- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μέγκαν Μαρκλ: Ευδιάθετη & χαμογελαστή στο Βανκούβερ
Πρώτη δημόσια εμφάνιση την ώρα που ο Χάρι έχει απέναντι τη Μοναρχία
Επίσκεψη με χαμόγελα και φωτογραφίες από τη Μέγκαν Μαρκλ σε κέντρο που παρέχει βοήθεια σε γυναίκες που τη χρειάζονται στο Βανκούβερ του Καναδά.
Ευδιάθετη και χαμογελαστή ήταν η Δούκισσα του Σάσεξ Μέγκαν Μαρκλ στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση στον Καναδά μετά τη «βόμβα» του Megxit.
Βρετανικά μέσα ενημέρωσης την εντόπισαν να επιβιβάζεται σε υδροπλάνο, σε περιοχή πολύ κοντά στην αξίας 14 εκατομμυρίων λιρών έπαυλη του Βανκούβερ, όπου εκείνη και ο πρίγκιπας Χάρι είχαν περάσει τις διακοπές των Χριστουγέννων, μαζί με τον οκτώ μηνών γιο τους, Άρτσι.
Η κουκούλα του μπουφάν προστάτευσε τη Μέγκαν από το κρύο και τα φλας. Ωστόσο, η Αμερικανίδα σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι χαμογέλασε στο φωτογραφικό φακό, δείχνοντας ευχαριστημένη από τις εξελίξεις και την ανακοίνωση της βασίλισσας Ελισάβετ που ουσιαστικά στέκεται στο πλευρό των Σάσεξ στην απόφασή τους να αποχωρήσουν από το στενό πυρήνα της βασιλικής οικογένειας.
Το ίδιο ευδιάθετη φαινόταν η Δούκισσα του Σάσεξ και στον επόμενο «σταθμό» της. Η Μέγκαν Μαρκλ πραγματοποίησε μια επίσκεψη-έκπληξη στο Downtown Eastside Women's Center στο Βανκούβερ. Το συγκεκριμένο κέντρο παρέχει βοήθεια και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε γυναίκες και παιδιά που έχουν πέσει θύματα ενδοοικογενειακής βίας ή χρειάζονται άλλου είδους υποστήριξη. Φτάνοντας στο κέντρο, η Μέγκαν συνομίλησε με το προσωπικό και φωτογραφήθηκε μαζί τους.
Δεν έχει διευκρινιστεί αν θα υπάρξει κάποια συνεργασία ανάμεσα στην σύζυγο του πρίγκιπα Χάρι και το κέντρο στο μέλλον, αφού το ζευγάρι έχει εκφράσει ενδιαφέρον να επεκτείνει την ανθρωπιστική του δράση.
Η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι ταξίδευσε προς τη Βικτόρια, αλλά δεν ήταν μαζί της ο μικρούλης Άρτσι, που κατά τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης είναι υπό τη φροντίδα της νταντάς του, αλλά και της κολλητής φίλης της Μέγκαν, την Τζέσικα Μαλρόνεϊ. Τις επόμενες ημέρες, πάντως, αναμένεται να μεταβεί στον Καναδά και στο πλευρό της συζύγου του, ο πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος χρειάσθηκε να επιστρέψει στη Βρετανία, όπου και παραβρέθηκε στην οικογενειακή σύσκεψη στο Σάντρινγχαμ, με τη γιαγιά του Ελισάβετ, τον πατέρα του πρίγκιπα Κάρολο και τον αδελφό του Ουίλιαμ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με ανώτατη τιμή πωλείται η βενζίνη και το ντίζελ στα πρατήρια καυσίμων
«Είναι το χειρότερο που έχω φάει», είπε δοκιμάζοντας προϊόν
Η Ευρώπη αντιμέτωπη με νέα ενεργειακή καταιγίδα
Η ρητορική των ηγετών, οι μεταβαλλόμενοι στόχοι και η αβεβαιότητα για τη διάρκεια των συγκρούσεων
Η δράση του αποτυπώνεται σε νέο ντοκιμαντέρ
Οι ΗΠΑ έπληξαν σε δέκα ημέρες πάνω από 5.000 στόχους
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Ποιες είναι οι επιλογές που εξετάζουν οι ΗΠΑ
Ο 56χρονος νέος ανώτατος ηγέτης της χώρας δεν έχει πραγματοποιήσει ακόμη δημόσια εμφάνιση ή ομιλία
Οι θεωρίες συνωμοσίας και η καταδίκη
Eίχαν αρνηθεί να τραγουδήσουν τον εθνικό ύμνο σε αγώνα ποδοσφαίρου και θεωρήθηκαν «προδότριες»
Δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Τραμπ θα στήριζε εξόντωση του νέου ανώτατου ηγέτη του Ιράν
Μία ώρα διήρκεσε η συνομιλία Τραμπ - Πούτιν για τον πόλεμο στο Ιράν και τη διπλωματική λύση
Οι κασέτες αποκάλυψαν τον ρόλο του Νίξον στην προσπάθεια συγκάλυψης
Yποστηρίζοντας ότι οι αμερικανικές δυνάμεις βρίσκονται πολύ μπροστά από το αρχικό χρονοδιάγραμμα
Την ίδια ώρα ο τραγουδιστής βρίσκεται εκ νέου αντιμέτωπος με κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση
Ιδιαίτερα επικίνδυνες θεωρούνται οι λεγόμενες «υγρές» BBL
Ο Τούρκος πρόεδρος προειδοποίησε την Τεχεράνη για τις «λανθασμένες και προκλητικές ενέργειες»
Παρέμβαση Τραμπ για τις Ιρανές ποδοσφαιρίστριες - Καλεί την Αυστραλία να τους δώσει άσυλο
Δύο 16χρονοι άφησαν κατά λάθος την τσάντα - Συνελήφθησαν όταν επέστρεψαν πανικόβλητοι να τη βρουν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.