Κοσμος

«Πληγωμένος» ο Χάρι από το bullying του Ουίλιαμ

Αποφασισμένη η Μέγκαν για την έξοδο, στο σπίτι μόνη η Κέιτ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πρίγκιπας Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ, Κέιτ Μίντλετον
Πρίγκιπας Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ, Κέιτ Μίντλετον / © Eddie Mulholland - WPA Pool/Getty Images/Ideal Images

Νέες πληροφορίες για το Megxit. Ο Χάρι είναι «πληγωμένος», αλλά η Μέγκαν είναι αποφασισμένη. Κατηγορούν τον Ουίλιαμ για bullying.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ αισθάνονται ότι εξαναγκάστηκαν σε έξοδο από το bullying του πρίγκιπα Ουίλιαμ, ενώ η Μέγκαν Μαρκλ φέρεται να είναι αποφασισμένη να εγκαταλείψει τη βασιλική οικογένεια τη στιγμή που ο «πληγωμένος» σύζυγός της προσπαθεί να έρθει σε μια συμφωνία για τους όρους του Megxit με την 93χρονη γιαγιά του και βασίλισσα της Αγγλίας.

Όλα αυτά δημοσιεύονται στη Mail Online ενώ αναμένεται σήμερα η κρίσιμη «σύνοδος» ανάμεσα σε βασίλισσα, πρίγκιπα Κάρολο, πρίγκιπα Ουίλιαμ και τον Χάρι για το περιβόητο Megxit. Σύμφωνα με πληροφορίες της βρετανικής εφημερίδας τα εμπόδια είναι ανυπέρβλητα και θα χρειαστούν πολλοί μήνες για να ξεπεραστούν και να μπορέσουν ο Χάρι και η Μέγκαν να μετακομίσουν στον Καναδά.

Σύμβουλοι της βασιλικής οικογένειας εκτιμούν ότι η συνάντηση στο κτήμα του Σάντρινγχαμ θα πραγματοποιηθεί στις 14:00, ώρα Αγγλίας, για να μπορέσει και η Μέγκαν να συμμετάσχει από τηλεφώνου. Μόνη στο σπίτι και απούσα από το κρίσιμο μίτινγκ είναι η Δούκισσα του Κέιμπριτζ. Η Κέιτ Μίντλετον έμεινε στο παλάτι του Κένσινγκτον για να φροντίζει τα τρία της παιδιά.

Σύμφωνα με τους Times η Μέγκαν Μαρκλ κατηγορεί τον Ουίλιαμ για bullying. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων η Αμερικανίδα φέρεται να είπε στον σύζυγό της: «Δεν μου ταιριάζει η οικογένειά σου».

«Η Μέγκαν θέλει να φύγει. Ο Χάρι πιέζεται πολύ. Είναι σε δίλλημα. Είναι θλιβερό. Αγαπά τη βασίλισσα. Πιστεύω ότι πραγματικά θα ραγίσει η καρδιά του αν επιλέξει να αφήσει πίσω την οικογένειά του. Δεν πιστεύω ότι ο ίδιος το θέλει» είπε μη κατονομαζόμενη πηγή στους Τάιμς του Λονδίνου. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ