Κοσμος

Χάρι - Μέγκαν: Τρέμουν τις αποκαλύψεις στο παλάτι

Οι αφιλτράριστες αλήθειες Χάρι - Μέγκαν που τρέμουν στη βασιλική οικογένεια

mk.jpg
Μαρίνα Κουτσούμπα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
harry, william
Πρίγκιπας Ουίλιαμ και πρίγκιπας Χάρι © EPA/WILL OLIVER

Όσο δεν βρίσκεται λύση για το Megxit όλοι φοβούνται ότι Χάρι και Μέγκαν δεν θα κρατήσουν το στόμα τους κλειστό.

Για αυτό και θέλουν με κάθε τρόπο να κρατήσουν τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ με έναν ξεχωριστό ρόλο στη βασιλική οικογένεια. Φοβούνται τις όποιες αποκαλύψεις από μια ειλικρινή συνέντευξη του ζευγαριού, όπως εκείνη της πριγκίπισσας Νταϊάνα το 1995.

Η ομάδα δημοσίων σχέσεων της Μέγκαν Μαρκλ βρίσκεται κοντά στην Όπρα Γουίνφρεϊ αλλά και σε μια ομάδα αμερικανικών τηλεοπτικών δικτύων που θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν μια συνέντευξη με αποκαλύψεις για «ρατσισμό και σεξισμό» στη βασιλική οικογένεια. Σύμφωνα με φήμες, έχουν ήδη γίνει οι πρώτες επαφές με ABC, NBC και CBS.

«Οι άνθρωποι του Χάρι και της Μέγκαν έρχονται σε επαφή με όλα τα μεγάλα αμερικανικά δίκτυα για να διερευνήσουν τις δυνατότητες μιας αποκαλυπτικής συνέντευξης. Η Μέγκαν αισθάνεται ότι δεν την άφηναν να μιλήσει και δεν είναι πλέον διατεθειμένη να επιτρέψει να συνεχίζεται αυτή η κατάσταση. Νιώθουν ότι τα μέλη της βασιλικής οικογένειας επέδειξαν ρατσιστική και σεξιστική συμπεριφορά», τονίζει καλά πληροφορημένη πηγή.

Όλοι περιμένουν να δουν πλέον πώς θα εξελιχθούν οι συζητήσεις ανάμεσα στη βασίλισσα Ελισάβετ, τον πρίγκιπα Κάρολο, τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ που θα συμμετέχει τηλεφωνικά από τον Καναδά. Η αποξένωση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ θα μπορούσε να τους ωθήσει να δώσουν μια καταστροφική συνέντευξη, αποκαλύπτοντας όλες εκείνες τις προκλήσεις που αντιμετώπιζαν μέσα στη βασιλική οικογένεια.

Σύμφωνα με πηγές, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αισθάνονται ότι έφτασαν στην έξοδο από την εκφοβιστική στάση του πρίγκιπα Ουίλιαμ. Ο δημοσιογράφος Tom Bradby, που βρίσκεται κοντά στο ζευγάρι, έχει ήδη προειδοποιήσει ότι θα μπορούσε να βρίσκεται στα σκαριά μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξή τους. «Έχω μια εικόνα του τι θα μπορούσαν να πουν και δεν νομίζω ότι θα ήταν καλό» σημείωσε σε άρθρο του στους Sunday Times.

Σε μια τέτοια περίπτωση η σχέση του πρίγκιπα Ουίλιαμ και του πρίγκιπα Χάρι θα κλονιστεί ακόμα περισσότερο μετά το άξαφνο και χωρίς προειδοποίηση Megxit. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ φέρεται να μίλησε σε φιλικό του πρόσωπο για τα όσα έχουν συμβεί μετά την απόφαση του πρίγκιπα Χάρι να απομακρυνθεί από τη βασιλική οικογένεια. «Πάντα προστάτευα τον αδερφό μου και δεν μπορώ να συνεχίσω να το κάνω. Είμαστε ξεχωριστές οντότητες. Είμαι λυπημένος για αυτό. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προσπαθήσουμε να τους στηρίξουμε και ελπίζω μια μέρα να βρεθούμε ξανά όλοι μαζί στην ίδια σελίδα. Θέλω να παίζουμε όλοι στην ίδια ομάδα». 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ