Κοσμος

Σκότωσε τους γιους της φοβούμενη ότι θα κακοποιήσουν γυναίκες

Προκάλεσε ασφυξία στα αγόρια με τις κουβερτούλες τους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
oxaio1.jpg
Brittany Pilkington

Μια 27χρονη γυναίκα στο Οχάιο, η Brittany Pilkington, που ομολόγησε τη δολοφονία των τριών παιδιών της και καταδικάστηκε.

Μια 27χρονη αυτή τη στιγμή γυναίκα στο Οχάιο, η  Brittany Pilkington, που ομολόγησε  τη δολοφονία των τριών παιδιών της τα έτη 2014 - 2015, καταδικάστηκε, πριν από λίγες ημέρες, σε 37 χρόνια φυλάκισης. Η ομολογία της Brittany Pilkington, την γλίτωσε από την καταδίκη της σε θάνατο.

Αρχικά η 27χρονη κατηγορήθηκε για τη δολοφονία του μόλις τεσσάρων μηνών Niall το 2014, του 4χρονου Gavin τον Απρίλιο του 2015 και του τριών μηνών Noah τον Αύγουστο του 2015. Στην ομολογία της, η οποία μαγνητοσκοπήθηκε, την ημέρα του θανάτου του Noah, η Pilkington είπε ότι προκάλεσε ασφυξία στα αγόρια με τις κουβερτούλες τους.

ohaio.jpg

Η γυναίκα, που είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά στα 17 της χρόνια από τον εραστή της μητέρα της, Joseph Pilkington, τον οποίο στη συνέχεια παντρεύτηκε, υποστήριξε ότι όταν διέπραξε τις δολοφονίες είχε κατάθλιψη και ότι ήθελε να μην ζήσουν οι γιοι της ώστε να κακοποιήσουν στο μέλλον γυναίκες.

oxaio.jpg

Ο 47χρονος σύζυγος Joseph Pilkington, ο οποίος είχε για αρκετά χρόνια το ρόλο του πατριού της κοπέλας, καταδικάστηκε επίσης για τη σεξουαλική κακοποίηση και τον εξαναγκασμό σε σεξ της Brittany όταν ήταν ανήλικη.

Ο Joseph Pilkington θεωρήθηκε από το δικαστήριο ότι δεν είχε εμπλοκή στη δολοφονία των αγοριών, ενώ ο ίδιος υποστήριξε, ότι η 27χρονη σκότωσε τα αγόρια τους γιατί ζήλευε την αγάπη που τους έδειχνε και όχι γιατί λόγω της κακοποίησης που είχε υποστεί είχε πληγεί η ψυχική της υγεία.

Οι συνήγοροί της έδωσαν έμφαση στην σεξουαλική κακοποίηση που υφίστατο η γυναίκα επί χρόνια και κανένας θεσμός δεν την είχε βοηθήσει, ούτε το σχολείο ούτε οι κοινωνικές υπηρεσίες. Την χαρακτήρισαν ως ανεπανόρθωτα κατεστραμμένη που θα ζήσει μια ασφαλέστερη  ζωή μέσα στη φυλακή.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ