- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
O Λένι Κράβιτζ συμπαρίσταται στους πληγέντες από τον τυφώνα Dorian
«Η καρδιά μου πονάει για τους αδερφούς και τις αδερφές μου»
Τη συμπαράστασή του στους πληγέντες στις Μπαχάμες από τον τυφώνα “Ντόριαν” εξέφρασε ο Αμερικανός τραγουδιστής και μουσικός Λένι Κράβιτζ.
Τη συμπαράστασή του στους πληγέντες στις Μπαχάμες από τον τυφώνα “Ντόριαν” εξέφρασε ο Αμερικανός τραγουδιστής και μουσικός Λένι Κράβιτζ.
Ο τραγουδιστής με καταγωγή από τις Μπαχάμες σε ανάρτησή του στο Instagram κοινοποίησε ένα συγκινητικό μήνυμα προς τους κατοίκους του νησιωτικού συμπλέγματος που επλήγη από το φονικό πέρασμα του “Ντόριαν”.
«Η καρδιά μου πονάει για τους αδερφούς και τις αδερφές μου που περνούν τον τυφώνα στις Μπαχάμες. Οι πιο δυνατοί άνεμοι καταγράφηκαν στον Ατλαντικό στα 220 mph (355χλμ την ώρα). Προσεύχομαι για τις ζωές και όταν περάσει θα κάνουμε ό,τι μπορούμε» έγραψε.
Οι ακόλουθοί του στο Instagram είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν επίσης ένα βίντεο που ανάρτησε με τις καταστροφές που προκάλεσε ο τυφώνας στις Μπαχάμες.
Πολλοί διάσημοι απάντησαν στην ανάρτηση του Κράβιτζ με σχόλια και μηνύματα συμπαράστασης στους πληγέντες από τη φυσική καταστροφή.
Η Ριζ Γουίδερσπουν σχολίασε με emojis, όπως και η Ναόμι Κάμπελ.
Ο Λένι Κράβιτζ μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη και στο Λος Άντζελες, αλλά η μητέρα του είναι από τις Μπαχάμες. Ο τραγουδιστής έχει γη σε ιδιωτικό νησί της χώρας και ηχογράφησε εκεί το τελευταίο του άλμπουμ "Raise Vibration" (2018).
Νωρίτερα φέτος συμμετείχε σε εκδήλωση μαζί με τον υπουργό Τουρισμού της χώρας, Dionisio D'Aguilar και τον γενικό διευθυντή του υπουργείου, Joy Jibrilu.
Το αρχιπέλαγος φιλοξενεί πολλές προσωπικότητες από το καλλιτεχνικό χώρο, από τον Σκωτσέζο ηθοποιό, Σον Κόνερι, κάτοικο της χώρας για φορολογικούς λόγους, έως τον Αμερικανό ηθοποιό, Τζόνι Ντεπ, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης νησιού.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, ο Trudeau ανέδειξε την «ήπια ισχύ» με προσωπική αναφορά
Εμπλέκονται και οι ιδιοκτήτες του κλαμπ που είχαν δεσμευτεί να βοηθήσουν στην έρευνα
Ο Καναδός πρωθυπουργός μίλησε για τον ρόλο των μεσαίων δυνάμεων
Απρόβλεπτος και αντιφατικός, παραδέχεται ότι δεν αναγνωρίζει κανέναν άλλον περιορισμό πέρα από τον εαυτό του
Πώς κατέρρευσε το αίσθημα ασφάλειας για το φημισμένο σιδηροδρομικό δίκτυο
Τι υποστήριξε ο Τετσούγια Γιαμαγκάμι
Η απάντηση στις απειλές Ιρανού στρατηγού
Η ομιλία για την επέτειο της ορκωμοσίας του
Την ώρα που η χώρα πενθεί για τα θύματα του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος της Κυριακής
Προς την Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση μέσω της στρατιωτικής ισχύος
Εκτροχιάστηκε αμαξοστοιχία - Τουλάχιστον 20 τραυματίες
Ο Γιενς-Φρέντερικ Νίλσεν προειδοποιεί για αυξημένη εγρήγορση amid δηλώσεων Τραμπ περί αμερικανικού ελέγχου
Σύμφωνα με οργάνωση ανθρωπίνων δικαιωμάτων
Τι υποστηρίζει η υπεράσπιση της εφημερίδας
Έκτακτη συνέντευξη για τον έναν χρόνο ως πρόεδρος των ΗΠΑ
Δεν είναι ακόμη σαφές αν τα χρήματα των πελατών έχουν δεσμευτεί σε κρασιά
Επικαλούμενος την επιστολή στον πρωθυπουργό της Νορβηγίας
Πού επικεντρώνονται οι έρευνες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.