- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Ο Ερντογάν τα βάζει και με το κόμμα του μετά την ήττα στις εκλογές
«Έχουμε ανθρώπους που μας κάνουν ζημιά κι από το εσωτερικό»
Ο πρόεδρος Ερντογάν θα αντιμετωπίσει τους εσωκομματικούς αντιπάλους του για την απόδοση ευθυνών, αναφορικά με τις πρόσφατες εκλογικές ήττες σε Άγκυρα και Κωνσταντινούπολη.
Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε σήμερα ότι θα αντιμετωπίσει τους αντιπάλους του, στο εσωτερικό του κόμματος του, λίγες εβδομάδες μετά από τις εκλογικές ήττες στην πρωτεύουσα Άγκυρα, αλλά και στην Κωνσταντινούπολη.
Τόσο ο Ερντογάν, όσο και οι υποστηρικτές του αποδίδουν τις ήττες που υπέστησαν σε εκλογική νοθεία από άγνωστες ομάδες, ενώ διεξάγουν δικαστικό αγώνα για την ανατροπή των εκλογικών αποτελεσμάτων.
«Καθώς μαχόμαστε έξω από το κόμμα, πρέπει να πω ότι έχουμε ανθρώπους που μας κάνουν ζημιά κι από το εσωτερικό», είπε ο Ερντογάν στην διάρκεια ομιλίας του σε υποστηρικτές του κόμματος του. Ο ίδιος ωστόσο, δεν αναφέρθηκε στα ονόματα των εσωτερικών εχθρών του.
«Αυτό που συμβαίνει σε κάθε επαρχία και σε κάθε εκλογική περιφέρεια, το έχουμε πληροφορηθεί, Τα γνωρίζουμε όλα..., για το μέλλον αυτού του κόμματος θα αποδώσουμε ευθύνες. Δεν θα τους κουβαλάμε στην πλάτη μας», είπε χαρακτηριστικά ο Τούρκος πρόεδρος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δημοφιλές νυχτερινό κέντρο τυλίχθηκε στις φλόγες - Οι περισσότεροι εγκλωβίστηκαν στο υπόγειο
Το να αποδίδουμε τη ρωσική επεκτατικότητα στη συμπεριφορά του ΝΑΤΟ, της ΕΕ και της Ουκρανίας δεν στοιχειοθετεί ισορροπημένο επιχείρημα.
Η συζήτηση άνοιξε επί Φραγκίσκου, έπειτα από σχετικό αίτημα μοναχικών κοινοτήτων το 2016
Η μητέρα της κατέθεσε στο δικαστήριο ότι η κόρη της δεν αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας
Πέρασε ξυστά από λεωφορείο και «πέταξε» πάνω από δύο άλλα αυτοκίνητα
Το ενδιαφέρον δεν περιορίζεται στις χώρες με ανεξάντλητα κεφάλαια
Σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, το έγγραφο ήρθε σαν παγωμένο ντους
Την άφησε στο βουνό στους –20°C: ο σύντροφος της ορειβάτισσας οδηγείται σε δίκη
Την ευθύνη για την πράξη ανέλαβε μέσω κοινωνικών δικτύων η οργάνωση Take Back Power
Δεν ήταν η πρώτη φορά που το ζευγάρι απασχολεί τα social media
Μια από τις κυρίαρχες μορφές της μεταμοντέρνας αρχιτεκτονικής του τέλους του 20ού αιώνα
Αίσθηση έχει προκαλέσει η δικαστική απόφαση στην Ιταλία
Κατά τη διάρκεια της κλήρωσης του Μουντιάλ του 2026
Τι ερευνά το Υπουργείο Γεωργίας της χώρας
Η πρωταγωνίστρια του Country Ever After πέθανε σε ηλικία 45 ετών από καρκίνο του παχέος εντέρου
Στα όριά του το βρετανικό σύστημα υγείας
Ποιες δυνάμεις αντιδρούν και τι φοβούνται ρυθμιστές, παραγωγοί και ανταγωνιστές
Σκληρή επίθεση κατά της ΕΕ και της μεταναστευτικής πολιτικής
Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.