Ινδία: Νεαρή που αναζητούσε δουλειά σε ξενοδοχείο κατήγγειλε ότι την βίαζαν 40 άνδρες επί 4 μέρες
Aντί να την προσλάβουν, την κράτησαν αιχμάλωτη, την νάρκωσαν και την βίαζαν
Ο ιδιοκτήτης και ο διαχειριστής ενός ξενοδοχείου συνελήφθησαν στην Ινδία αφού μια νεαρή γυναίκα κατήγγειλε ότι 40 άνδρες την βίαζαν επί τέσσερις ημέρες στην επιχείρησή τους.
Η 22χρονη εξήγησε στην αστυνομία ότι μια γνωστή της υποσχέθηκε ότι θα της έβρισκε δουλειά στο ξενοδοχείο αυτό, στο κρατίδιο Χαριάνα, στη βόρεια Ινδία. Όμως αντί να την προσλάβουν, την κράτησαν αιχμάλωτη, την νάρκωσαν και την βίαζαν, σύμφωνα με τον αξιωματικό της αστυνομίας Ρατζεντάρ Κουμάρ Μίνα.
Τρεις κατώτεροι αξιωματικοί της αστυνομίας τέθηκαν σε διαθεσιμότητα γιατί επέδειξαν αμέλεια και «δεν ενημέρωσαν τους ανωτέρους τους για αυτήν την ευαίσθητη υπόθεση», πρόσθεσε.
Η νέα αυτή υπόθεση έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα σεξουαλικών επιθέσεων που έχουν καταγραφεί το τελευταίο διάστημα στην Ινδία. Περίπου 110 βιασμοί καταγγέλονται καθημερινά στις αρχές, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία. Στις αρχές της εβδομάδα συνελήφθησαν 17 άνδρες που κατηγορούνται ότι βίαζαν επί πολλές εβδομάδες ένα 11χρονο κοριτσάκι.
Το 2012, ο ομαδικός βιασμός και η δολοφονία μιας φοιτήτριας στο Νέο Δελχί προκάλεσε σοκ στην Ινδία και σε όλον τον κόσμο. Στις αρχές Ιουλίου το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας καταδίκασε σε θάνατο τρεις άνδρες για την υπόθεση αυτή.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δραπέτευσε τον Δεκέμβριο για να παραλάβει το Νόμπελ Ειρήνης στη Νορβηγία
Η 33χρονη παρασύρθηκε από SUV και σύρθηκε για περίπου ένα τετράγωνο
Το όχημα έπεσε ανεξέλεγκτα πάνω στα παιδιά
Πάνω από 800 απαγχονισμοί ήταν προγραμματισμένοι για τις επόμενες μέρες
Η προοπτική στρατιωτικής επίθεσης από τις ΗΠΑ μοιάζει πλέον πιο μακρινή
O βραβευμένος σκηνοθέτης για τις φονικές διαδηλώσεις στο Ιράν
Χαροπαλεύει ο οδηγός του λεωφορείου ο οποίος απεγκλωβίστηκε τελευταίος από τα σωστικά συνεργεία
«Ξεκινάει μια πραγματική μετάβαση προς τη δημοκρατία», δήλωσε η ηγέτιδα της αντιπολίτευσης
Με αφορμή το Starlink Wi-Fi στα αεροπλάνα
«Οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι μαζί τους», έγραψε η τραγουδίστρια
Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα ήρθε το 2022
Η δράση τους περιλαμβάνει «πράξεις αμιγούς και άσκοπης βίας που στόχευαν ανθρώπους, οι οποίοι δεν μπορούσαν να αντισταθούν»
Mία ημέρα μετά την κίνηση της
Για τη μια εκ των δυο παραδέχεται εν μέρει την ενοχή του
Νέες λεπτομέρειες τρεις μήνες μετά το θεαματικό χτύπημα
Χιλιάδες χρήστες ανέφεραν προβλήματα στη λειτουργία του
Αφόρητη πίεση από την Ουάσιγκτον προς την Κοπεγχάγη
Η μεγάλη διαφορά σύμφωνα με τον αναλυτή Ρέι Τακέι
Τι κατήγγειλε πριν από την τραγωδία η σερβιτόρα που σκοτώθηκε στην πυρκαγιά
«Το καθεστώς επιτίθεται σαν πληγωμένο ζώο», λέει ο γιος του τελευταίου σάχη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.