- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Έλον Μασκ: Ζητά συγγνώμη για το «παιδεραστής» από τον Βρετανό δύτη που έσωσε τα 12 παιδιά της Ταϊλάνδης
Ο Αμερικανός CEO της Tesla και SpaceX δέχθηκε πιέσεις από τους επενδυτές της εταιρείας του
Δημόσια συγγνώμη ζήτησε ο Αμερικανός διευθύνων σύμβουλος της Tesla και SpaceX, Έλον Μασκ, από τον Βρετανό δύτη που αποκάλεσε «παιδεραστή» στο Twitter. Ο Βερν Άνσγουέρθ ήταν ένας από τους διασώστες που κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τα 12 παιδιά και τον προπονητή που είχαν παγιδευτεί στο σπήλαιο Ταμ Λουάνγκ της Ταϊλάνδης.
Ο Έλον Μασκ δέχθηκε δριμεία κριτική για τον χαρακτηρισμό στο Twitter αλλά και αφόρητες πιέσεις από επενδυτές της εταιρείας του που τον κάλεσαν να επανορθώσει άμεσα.
Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος και εφευρέτης είπε ότι «μίλησε με οργή» επειδή ο Βέρνον Άνσγουερθ είχε χαρακτηρίσει «διαφημιστικό κόλπο» το μίνι υποβρύχιο που ο ίδιος είχε στείλει στην Ταϊλάνδη για να βοηθήσει στη διάσωση των παιδιών και τον προέτρεψε «να το βάλει εκεί που πονάει».
Ο Άνσγουερθ είχε πει τη Δευτέρα ότι σκέφτεται να καταθέσει μήνυση κατά του Μασκ, ενώ την ίδια μέρα οι μετοχές της Tesla σημείωσαν πτώση.
Σε ανάρτησή του σήμερα στο Twitter o Μασκ έγραψε: «Τα λόγια μου εκστομίστηκαν με οργή επειδή ο κ. Άνσγουερθ είπε αρκετές ανακρίβειες και πρότεινε να κάνω σεξουαλική πράξη με το μίνι υποβρύχιο, που είχε κατασκευαστεί ως πράξη καλοσύνης και σύμφωνα με στοιχεία που είχε δώσει ο επικεφαλής της ομάδας των δυτών. Μολαταύτα οι πράξεις του εναντίον μου δεν δικαιολογούν τις δικές μου ενέργειες εναντίον του και γι’ αυτό ζητώ συγνώμη από τον κ. Άνσγουερθ και τις εταιρείες των οποίων προϊσταμαι. Το σφάλμα είναι αποκλειστικά δικό μου. Λυπάμαι πραγματικά αν πρόσβαλα οποιονδήποτε».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Θα ξεφύγει από τον Μαδούρο για να παραλάβει το βραβείο;
«ΗΠΑ και Ευρώπη να εγγυηθούν την ασφάλεια»
Διορία μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου
Η οικογένεια του άνδρα τη «συγχώρεσε»
Ο Αμερικανός πρόεδρος ελπίζει σε συμφωνία μέχρι τα Χριστούγεννα
Τι εξετάζουν οι Αρχές
Οι περιφερειακές αρχές διεξάγουν έρευνες για να προσδιορίσουν τη σοβαρότητα του ιού
Η έγκαιρη προσέλευση δεν αποδείχθηκε αρετή αλλά παράπτωμα
Αυτός ο σεισμός συμβαίνει μία φορά κάθε εκατό χρόνια
Ο πράκτορας διέπραξε «τα πιο σοβαρά εγκλήματα που μπορεί να φανταστεί κανείς»
Σκληρές επικρίσεις του Αμερικανού προέδρου - Καλεί τον Ζελένσκι να παραχωρήσει εδάφη στη Ρωσία
Πώς θα επαληθεύουν την ηλικία των χρηστών και τα «παραθυράκια»
Από που διέρρευσε η φωτογραφία
Οι πραγματικές απειλές βρίσκονται εκτός ευρωπαϊκού χώρου
Η Unicef προειδοποιεί ότι ο αριθμός των νοσηλειών παραμένει σοκαριστικά υψηλός μετά τη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός
Μια παράδοση όπου κανείς δεν εξηγεί τι έγινε, γιατί έγινε, και ποια ήταν η ευθύνη του
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρόεδρος των ΗΠΑ προσβάλει μέλη του Τύπου
Στην εξοχική κατοικία του ποντίφικα, ο Ουκρανός πρόεδρος
Η Unesco αναγνωρίζει την ιταλική κουζίνα ως «άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας»
Χρηματοδότηση της Ουκρανίας και Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο στην ατζέντα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.