Κοσμος

«Νομίζω πεθαίνω, Θεέ μου βοήθησέ με» - Έσκασε κάψουλα με κοκαΐνη στο στομάχι της

Πριν αφήσει την τελευταία της πνοή έστειλε ένα σπαρακτικό αποχαιρετιστήριο βίντεο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
koka.jpg

Η Βραζιλιάνα Deyse Ricarte, μητέρα ενός 11χρονου παιδιού, έχασε τη ζωή της καθώς έσκασε μέσα στο στομάχι της μια κάψουλα κοκαΐνης.

Η Deyse μετέφερε, όπως αναφέρει 71 γραμμάρια κοκαΐνης από τη Βραζιλία στην Πορτογαλία μέσα σε δεκάδες σφαιρίδια.  Όταν ένα από αυτά έσπασε και πριν αφήσει, εξ αιτίας αυτού, την τελευταία της πνοή, έστειλε ένα ένα σπαρακτικό αποχαιρετιστήριο βίντεο στη φίλη της. 

Έστειλε το βίντεο από το δωμάτιό της στη Λισαβόνα όταν άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία.

 

 

Εμφανίζεται να χτυπά το στήθος της αρκετές φορές από δυσφορία και να αναπνέει δύσκολα. «Πιστεύεις ότι το πρόσωπό μου είναι πρησμένο ή φυσιολογικό» ρωτάει κοιτώντας την κάμερα.

«Νομίζω πεθαίνω φίλη μου. Θεέ μου βοήθησέ με. Φίλη μου μίλησε στη μητέρα μου και πες της ότι την αγαπούσα. Και τον πατέρα μου. Δεν θα τα καταφέρω. Θεέ μου βοήθησέ με».

Έστειλε μια φωτογραφία της κάρτας του ξενοδοχείου όπου διέμενε για να σημάνει τον συναγερμό. Πέταξε από το Belo Horizonte στις 8 Ιουλίου και βρέθηκε νεκρή τα ξημερώματα της επόμενης μέρας στο Sao Pedro Hotel.

Η αστυνομία πιστεύει ότι συμφώνησε να μεταφέρει τα ναρκωτικά λαθραία για 2.350 λίρες. Η Ricarte πρόλαβε να μιλήσει και με τον σύντροφό της στη Βραζιλία που ζούσε μαζί της.

Η οικογενειακή φίλη δήλωσε στους δημοσιογράφους πως μιλούσε με την Deyse για περίπου δύο ώρες μέχρι που άφησε την τελευταία της πνοή.

Ανέφερε ότι ήθελε να κάνει πλαστική και ίσως συμφώνησε στη διακίνηση ναρκωτικών στην Ευρώπη για να χρηματοδοτήσει τα σχέδιά της.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ