Κοσμος

Πείσμα για ζωή - 23χρονη Αμερικανίδα έπεσε σε γκρεμό και επέζησε πίνοντας νερό από το ψυγείο του αυτοκινήτου της (εικόνες, video)

Μια αληθινή Survivor που άντεξε για μια ολόκληρη εβδομάδα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
hernadez.jpg

Αμερικανίδα, η οποία έπεσε με το αυτοκίνητό της σε γκρεμό στην Καλιφόρνια, βρέθηκε ζωντανή μία εβδομάδα μετά το ατύχημά της.

Η 23χρονη Άντζελα Ερνάντες άντεξε μία εβδομάδα πίνοντας νερό από το ψυγείο του διαλυμένου της τζιπ, όπως αναφέρει η αστυνομία.  

hernadez2.jpg


Την εντόπισαν περιπατητές την Παρασκευή όταν είδαν το διαλυμένο SUV της δίπλα στην θάλασσα, όπου κατέληξε μετά την πτώση σε γκρεμό περίπου 61 μέτρων.

New details emerge in Big Sur rescue of missing Oregon woman

Όταν κατέβηκαν στο γκρεμό οι διασώστες βρήκαν την 23χρονη να έχει τις αισθήσεις της και να έχει τραυματισθεί αρκετά ώμο. Κατάφεραν να την ανασύρουν από το σημείο και στη συνέχεια ελικόπτερο τη μετέφερε στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Ήταν σε σχετικά καλή και σταθερή κατάσταση, αλλά φαινόταν να έχει πάθει διάσειση, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η Ερνάντες είπε στις αρχές ότι έκανε ελιγμό για να αποφύγει ένα ζώο που ήταν στον δρόμο, στις 6 Ιουλίου, με συνέπεια να πέσει στον γκρεμό. «Συνήθως τους σκοτώνει η πτώση ή ο ωκεανός. Ήταν τυχερή που επέζησε και από τα δύο», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας, σύμφωνα με το Reuters.

hernandez3.jpg

hernandez4.jpg

ΠΡΟΣΦΑΤΑ