Κοσμος

Οι θυσίες της Μέγκαν Μαρκλ

Όλα όσα απαρνήθηκε η Δούκισσα του Σάσεξ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
megan.jpg
EPA

Η Μέγκαν Μαρκλ εκτός από την ηθοποιία χρειάστηκε να κάνει και άλλες θυσίες για να γίνει η επίσημη σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι. Και η αλήθεια είναι ότι δεν είναι και λίγες.

Μέχρι στιγμής, η Μέγκαν Μαρκλ έχει διαγράψει τους λογαριασμούς της στα social media και είναι αναγκασμένη να φορά πάντα καλσόν στις δημόσιες εμφανίσεις της, ακόμη κι αν έχει καύσωνα.

Τα νύχια της πρέπει απαραίτητα να είναι βαμμένα μόνο σε ουδέτερα χρώματα ενώ έχει σταματήσει να υπογράφει αυτόγραφα, λόγω απαγόρευσης από το παλάτι. 

Περιορισμοί υπάρχουν και σε ό,τι αφορά την ασφάλειά της. Πλέον, η Μέγκαν Μαρκλ, όπως και κάθε μέλος της βασιλικής οικογένειας, απαγορεύεται να τρώνε συγκεκριμένα φαγητά όταν γευματίζουν στο εξωτερικό, για λόγους ασφαλείας.

Ψηλά στη λίστα των απαγορευμένων είναι τα οστρακοειδή, για το φόβο δηλητηρίασης. 
Απαγορευτικά είναι επίσης τα μη καλοψημένα κρέατα, όπως και το πόσιμο νερό βρύσης.

Βέβαια, οι συγκεκριμένοι κανόνες μάλλον δεν είναι δύσκολοι για την Μέγκαν Μαρκλ, που συνήθως ακολουθεί ένα vegan τρόπο ζωής. Όμως ίσως της φανεί δυσκολότερο να εγκαταλείψει το κρεμμύδι και το σκόρδο, όχι για λόγους ασφάλειας αυτή τη φορά, αλλά για λόγους ευγένειας προς όσους συναντά.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.