- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Γονείς μήνυσαν τον 30χρονο γιο τους για να φύγει από το σπίτι (video)
«Βρες μια δουλειά. Πρέπει να δουλέψεις!»
Οι γονείς ενός 30χρονου άνδρα έλαβαν δραστικά μέτρα στην προσπάθειά τους να τον αναγκάσουν επιτέλους να ανοίξει τα φτερά του και να εγκαταλείψει την οικογενειακή εστία: υπέβαλαν μήνυση σε βάρος του.
Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, ο Μάικλ Ροτόντο δεν πληρώνει ενοίκιο, ούτε βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού. Παράλληλα, αγνόησε την προσφορά των γονιών του να του δώσουν χρήματα για να εγκατασταθεί κάπου αλλού.
Παρά τα πέντε ειδοποιητήρια έξωσης που του έχουν στείλει, η Κριστίνα και ο Μαρκ Ροτόντο δηλώνουν απελπισμένοι καθώς ο Μάικλ εξακολουθεί να αρνείται να μετακομίσει. Ο γιος τους υπστηρίζει ότι δεν ειδοποιήθηκε εγκαίρως για την έξωση.
Σύμφωνα με το BBC, το ζεύγος Ροτόντο υπέβαλε τη μήνυση στο δικαστήριο της κομητείας Ονοντάγκαν, κοντά στο Σίρακιουζ της Νέας Υόρκης, στις 7 Μαΐου αφού επί μήνες προσπαθούσε ανεπιτυχώς να πείσει τον Μάικλ, με το καλό και με το άγριο, να εγκαταλείψει τη "φωλιά" τους. Ο δικηγόρος τους, ο Άντονι Αντοράντε είπε στον ιστότοπο Syracuse.com ότι οι γονείς δεν ξέρουν πλέον πώς να τον αναγκάσουν να φύγει από το σπίτι τους.
"Αποφασίσαμε ότι πρέπει να φύγεις αμέσως από αυτό το σπίτι" έγραφε το πρώτο γράμμα που του έστειλαν, στις 2 Φεβρουαρίου. Όταν εκείνος αγνόησε την επιστολή, του έστειλαν, με τη βοήθεια του δικηγόρου, ένα κανονικό ειδοποιητήριο έξωσης, στις 13 Φεβρουαρίου, υπογεγραμμένο από τη μητέρα του. Απειλούσαν μάλιστα ότι θα κινήσουν "τη νόμιμη διαδικασία" αν δεν μετακόμιζε μέχρι τις 15 Μαρτίου.
Στη συνέχεια, του πρόσφεραν χρήματα, 1.100 δολάρια, αλλά και μερικά αιχμηρά σχόλια για τη συμπεριφορά του. "Υπάρχουν δουλειές διαθέσιμες ακόμη και για εκείνους που έχουν φτωχή εργασιακή εμπειρία όπως εσύ. Βρες μια δουλειά. Πρέπει να δουλέψεις!", τον προέτρεψαν.
Στις 30 Μαρτίου, κατέστη προφανές σε όλους ότι ο γιος δεν είχε κανέναν σκοπό να φύγει. Έτσι τον Απρίλιο προσέφυγαν στη δικαιοσύνη για να τον διώξουν νόμιμα.
Σύμφωνα με το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο WABC News, ο Μάικλ χαρακτηρίζει "εκδικητική" τη μήνυση και ζήτησε από το δικαστήριο να απορρίψει το αίτημα των γονιών του. Η υπόθεση θα εκδικαστεί εντός των επόμενων ημερών – λίγες εβδομάδες πριν από τα 31α γενέθλια του Μάικλ.
Πηγή: BBC
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ιστορία της Emma άνοιξε συζήτηση για τις οργανωμένες κλοπές κινητών στο Λονδίνο και τον ρόλο των social media στην ταυτοποίηση δραστών
Οι ιστορικές αλήθειες και η διατήρηση ενός εθνικού μυθιστορήματος
Συναγερμός στις ιρλανδικές αρχές
Σε δύσκολη θέση ο πρωθυπουργός της χώρας
Τα έγγραφα δείχνουν ότι η Χαμάς επιδίωξε να εκμεταλλευτεί το έργο των ΜΚΟ για στρατιωτικούς σκοπούς
«Πρόκειται για τεράστιο λάθος», δήλωσε ο συνιδρυτής της Microsoft
«Don't look back in anger», προέτρεψε o Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ
Kαρπός σχέσης του με τη Σβετλάνα Κριβονογκίχ, πρώην καθαρίστρια
Με αφορμή μια δήλωση του αρμόδιου υπουργού
Mεγάλη έρευνα που αφορά συνολικά 13 ονομαστά brands
Συνάντηση του ρώσου προέδρου με τον ινδό πρωθυπουργό, Ναρέντρα Μόντι
1,8 εκατομμύρια άνθρωποι λαμβάνουν τη βασική εισοδηματική στήριξη
Οι Dauvergne εκτρέφουν περίπου 350.000 σαλιγκάρια τον χρόνο
Η επίθεση οδήγησε τελικά στον θάνατο της Ντον Στέρτζες, μητέρας τριών παιδιών
Η γραπτή δήλωσή της μετά τις κατηγορίες για διαφθορά και απάτη
Τα ίχνη του άνδρα χάθηκαν πριν από δύο εβδομάδες
Τι αναφέρει στο ντοκιμαντέρ του Netflix, Sean Combs: The Reckoning
«Πλήρη διαφάνεια» δηλώνει η υπεράσπιση εν μέσω έρευνας της ΕΕ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.