- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Για τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ έχει χυθεί άπειρο μελάνι. Υπάρχουν όμως και κάποιος λεπτομέρειες οι οποίες δεν είναι και τόσο γνωστές.
Ποιος πληρώνει: Η βασιλική οικογένεια θα πληρώσει για την τελετή, δηλαδή την εκκλησία, τα λουλούδια, τη μουσική και τη δεξίωση. Η Μέγκαν θα πληρώσει για το φόρεμα της αλλά την ασφάλεια θα την πληρώσει ο Βρετανός φορολογούμενος.
Η δεξίωση: Αν και στο γάμο έχουν κληθεί πάνω από 400 άτομα, μόλις 200 από αυτά έχουν κληθεί να παραβρεθούν στη δεξίωση που θα παραθέσει ο πρίγκιπας της Ουαλίας, Κάρολος, δηλαδή ο μπαμπάς του Χάρι στο Φρόγκμορ Χάους, ένα από τα πολλά σπίτια της βασιλικής οικογένειας στην αγγλική εξοχή.
Η μουσική: Οι φήμες το τελευταίο διάστημα έχουν φουντώσει σχετικά με το ποιοι καλλιτέχνες θα είναι εκεί για να τραγουδήσουν στην σημαντικότερη ημέρα του Χάρι και της Μέγκαν. Τα σενάρια πήραν πραγματικά φωτιά όταν ο Έλτον Τζον, στενός φίλος της πριγκίπισσας Νταϊάνα, ακύρωσε δύο προγραμματισμένες συναυλίες του στο Λας Βέγκας το Σαββατοκύριακο που θα πραγματοποιηθεί ο γάμος. Πάντως, έντονα ακούγεται και το όνομα των Spice Girls που ήταν το αγαπημένο συγκρότημα του Χάρι κατά την εφηβεία του.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι ηγέτες των ισχυρών κρατών ζητούν από τις ΗΠΑ να αναλάβουν ρόλο μεσολαβητή
Eκτελέστηκε με πέντε σφαίρες σε πάρκινγκ
Το πλήθος θα κινούνταν προς συγκεκριμένη τοποθεσία, εκεί που θα υπήρχαν ελεύθεροι σκοπευτές
Kρίθηκε ένοχος για «διακεκριμένη μαστροπεία», για απόπειρα βιασμού, επίθεση και απειλές
Για «δίκαιη απάντηση» κάνει λόγο ο Ζελένσκι
Ουκρανία και Ευρωπαίοι ηγέτες αναζητούν κοινό έδαφος με τον Αμερικανό πρόεδρο
Το στιγμιότυπο που έγινε viral στα social media
Τι δείχνουν οι πρώτες ενδείξεις για τον θάνατό της
Ο Γιούρκο έχασε τα πόδια του στο Ντονμπάς και ξαναστάθηκε όρθιος στην Αθήνα
Τι αναφέρει η Wall Street Journal
Σε 1,5 σελίδα η προκαταρκτική συμφωνία - Τι είπε ο Τζέι ντι Βανς
Δεν υπάρχουν επιζώντες
Οι διαβεβαιώσεις Τραμπ για τα Στενά του Ορμούζ και οι αντιρρήσεις της Τεχεράνης
Oι περισσότεροι δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις
Η κίνηση προκάλεσε σχόλια
Iσραηλινοί αξιωματούχοι εκφράζουν ήδη έντονη δυσαρέσκεια
«Σώσαμε το Ισραήλ από εξόντωση», δήλωσε ο πρωθυπουργός της χώρας
Στο επίκεντρο και ο πόλεμος στην Ουκρανία
Παράθυρο ευκαιρίας για διπλωματία σχετικά με την Ουκρανία διακρίνει ο Γερμανός καγκελάριος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.