Κοσμος

Γερμανία: Γιατρός σκότωσε τη σύντροφο του επειδή «ψέκασε» το πέος του με κοκαΐνη

Οι αρχές φοβούνται ότι μπορεί να υπάρχουν κι άλλα θύματα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
fff.jpg

Γνωστός γιατρός στη Γερμανία συνελήφθη για τη δολοφονία μία γυναίκας επειδή ψέκασε με κοκαΐνη το πέος του ενώ του έκανε στοματικό σεξ. Σύμφωνα με την αστυνομία, για τον Dr Andreas Niederbichler έχει ξεκινήσει έρευνα και για άλλα τρία παρόμοια περιστατικά με διαφορετικές γυναίκες επειδή τους έδωσε ναρκωτικά κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής χωρίς ωστόσο να έχει προκληθεί κάποια σοβαρή επίπτωση στην υγεία τους.

Η αστυνομία πιστεύει ότι ο 42χρονος εφάρμοζε το ναρκωτικό στο πέος του πριν την σεξουαλική επαφή και εκφράζει φόβους ότι επειδή εξασκούσε το επάγγελμά του σε όλη την Γερμανία μπορεί να υπάρχουν περισσότερα θύματα.

Ο Niederbichler είχε τοποθετηθεί ως επικεφαλής στον τομέα της πλαστικής ιατρικής σε κλινική  στο κρατίδιο της Σαξονίας-Άνχαλτ, αυτό που δεν γνώριζαν ωστόσο οι συνάδελφοί του ήταν ότι χρησιμοποιούσε ένα online dating site για να συναντά γυναίκες για σεξ.

Σύμφωνα με την εισαγγελία, στις 20 Φεβρουαρίου μία 38χρονη γυναίκα κατέρρευσε στο σπίτι του γιατρού στο Halberstadt αφού του έκανε στοματικό σεξ. Αν και το διαμέρισμα του βρισκόταν εντός των εγκαταστάσεων της κλινικής και η γυναίκα μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα.

Για την υπόθεση οι εισαγγελείς υποστηρίζουν ότι ο γιατρός είχε χρησιμοποιήσει το ναρκωτικό χωρίς προηγουμένως να ενημερώσει την 38χρονη. Όπως δήλωσε επίσης η εισαγγελία, όλα τα θύματα που έχουν καταθέσει μέχρι στιγμής ανέφεραν ότι μετά τις ερωτικές περιπτύξεις με τον γιατρό ένιωσαν αδιαθεσία.

Οι γυναίκες δήλωσαν επίσης ότι το στοματικό σεξ έγινε με τη συναίνεσή  του.

Ο ύποπτος δεν κρατείται σε φυλακή αλλά σε μονάδα απεξάρτησης από τα ναρκωτικά.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γάζα: η παγίδα των ακραίων και οι οφειλές των μετριοπαθών 
Γάζα: η παγίδα των ακραίων και οι οφειλές των μετριοπαθών 

Όσοι στο εσωτερικό των δύο πλευρών αλλά και στη διεθνή κοινότητα εξακολουθούν να πιστεύουν σε μια έντιμη διευθέτηση του παλαιστινιακού δεν πρέπει να πιαστούν στην παγίδα των ακραίων φωνών

Ο θάνατος του Ραϊσί, το ένταλμα σύλληψης Νετανιάχου και οι χώρες-παρίες της Μέσης Ανατολής
Ο θάνατος του Ραϊσί, το ένταλμα σύλληψης Νετανιάχου και οι χώρες-παρίες της Μέσης Ανατολής

Ο υπεσυντηρητισμός του Ραϊσί, ο φανατικός αντιδυτικισμός του και η απόφασή του να προτάξει τις σχέσεις του Ιράν με την Κίνα και τη Ρωσία θα οδηγούσαν την Τεχεράνη σε ακόμη μεγαλύτερη ρήξη με τη Δύση

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.