- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γερμανία: Γιατρός σκότωσε τη σύντροφο του επειδή «ψέκασε» το πέος του με κοκαΐνη
Οι αρχές φοβούνται ότι μπορεί να υπάρχουν κι άλλα θύματα
Γνωστός γιατρός στη Γερμανία συνελήφθη για τη δολοφονία μία γυναίκας επειδή ψέκασε με κοκαΐνη το πέος του ενώ του έκανε στοματικό σεξ. Σύμφωνα με την αστυνομία, για τον Dr Andreas Niederbichler έχει ξεκινήσει έρευνα και για άλλα τρία παρόμοια περιστατικά με διαφορετικές γυναίκες επειδή τους έδωσε ναρκωτικά κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής χωρίς ωστόσο να έχει προκληθεί κάποια σοβαρή επίπτωση στην υγεία τους.
Η αστυνομία πιστεύει ότι ο 42χρονος εφάρμοζε το ναρκωτικό στο πέος του πριν την σεξουαλική επαφή και εκφράζει φόβους ότι επειδή εξασκούσε το επάγγελμά του σε όλη την Γερμανία μπορεί να υπάρχουν περισσότερα θύματα.
Ο Niederbichler είχε τοποθετηθεί ως επικεφαλής στον τομέα της πλαστικής ιατρικής σε κλινική στο κρατίδιο της Σαξονίας-Άνχαλτ, αυτό που δεν γνώριζαν ωστόσο οι συνάδελφοί του ήταν ότι χρησιμοποιούσε ένα online dating site για να συναντά γυναίκες για σεξ.
Σύμφωνα με την εισαγγελία, στις 20 Φεβρουαρίου μία 38χρονη γυναίκα κατέρρευσε στο σπίτι του γιατρού στο Halberstadt αφού του έκανε στοματικό σεξ. Αν και το διαμέρισμα του βρισκόταν εντός των εγκαταστάσεων της κλινικής και η γυναίκα μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα.
Για την υπόθεση οι εισαγγελείς υποστηρίζουν ότι ο γιατρός είχε χρησιμοποιήσει το ναρκωτικό χωρίς προηγουμένως να ενημερώσει την 38χρονη. Όπως δήλωσε επίσης η εισαγγελία, όλα τα θύματα που έχουν καταθέσει μέχρι στιγμής ανέφεραν ότι μετά τις ερωτικές περιπτύξεις με τον γιατρό ένιωσαν αδιαθεσία.
Οι γυναίκες δήλωσαν επίσης ότι το στοματικό σεξ έγινε με τη συναίνεσή του.
Ο ύποπτος δεν κρατείται σε φυλακή αλλά σε μονάδα απεξάρτησης από τα ναρκωτικά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανάρτηση που προκάλεσε την αντίδραση
Μέχρι το 2030, ένας στους τέσσερις κατοίκους της αναμένεται να είναι άνω των 65 ετών
Το project εκτιμάται ότι θα δημιουργήσει περίπου 22.000 θέσεις εργασίας
Kανείς δεν γνωρίζει το ακριβές ποσό
Το ζευγάρι έχει γίνει παγκοσμίως γνωστό για τις παράνομες αναρριχήσεις
Μήνυμα για κυρώσεις σε όσους συμμαχούν με την Τεχεράνη έστειλε ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Σκοτ Μπέσεντ
To μεσαιωνικό καθεστώς έχει επιβάλει αποκλεισμό από κάθε πτυχή της δημόσιας ζωής
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός αποκάλυψε ότι το Ιράν είχε βάλει στο στόχαστρο έναν από τους γιους του
Στρατολογούνται μέσω social media και χτυπούν όπου βλέπουν μεγάλο κέρδος
Ο υπουργός Οικονομικών αναμένεται να παρουσιάσει σχέδιο για την ενίσχυση της οικονομικής πίεσης στην Τεχεράνη
Η συζήτηση με αφορμή το Final Fantasy
Τι ισχύει για τα ακουστικά και τις κλήσεις έκτακτης ανάγκης
Προσφέρονται 10 εκατ. δολάρια για τον «βενιαμίν» της οικογένειας Τραμπ
Η λοίμωξη είναι εξαιρετικά σπάνια και σχεδόν πάντα θανατηφόρα
Τουλάχιστον 20 τραυματίες
Γιος του φιλοσόφου Αντρέ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.