- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Δάκρυσε η Ινδία αποχαιρετώντας την αγαπημένη της Sridevi (εικόνες, video)
Κοσμοσυρροή στην Μουμπάι στο ύστατο χαίρε της πρώτης μεγάλης σταρ του Μπόλιγουντ
Διασημότητες του ινδικού και παγκόσμιου κινηματογράφου μαζί με πλήθος κόσμου συνόδευσαν την σούπερσταρ του Μπόλιγουντ, Sridevi, στην τελευταία της κατοικία.
Η πόλη Μουμπάι, έδρα της κινηματογραφικής βιομηχανίας της Ινδίας, πλημμύρισε από κόσμο που θέλησε να τιμήσει για μια τελευταία φορά την αγαπημένη πρωταγωνίστρια της Ινδίας. Η σορός της Sridevi ήταν τυλιγμένη με τη σημαία της Ινδίας, ενώ η κηδεία τελέστηκε με δημόσια δαπάνη.
Η σορός της τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα στο Celebration Sports Club της Μουμπάι. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο κρεματόριο Pawan Hans για τις τελευταίες τελετής πριν από την καύση της.
H Ινδή ηθοποιός πνίγηκε στο μπάνιο του ξενοδοχείου της έχοντας πρώτα χάσει τις αισθήσεις της, όπως ανέφερε η αστυνομία του Ντουμπάι.
Η 54χρονη πέθανε το Σάββατο ενώ βρισκόταν στο Ντουμπάι για τον γάμο του ανιψιού της. Ο κουνιάδος της, Sanjay Kapoor, είχε δηλώσει σε μια ινδική εφημερίδα ότι πέθανε από καρδιακή ανακοπή. «Ο θάνατος της Ινδής ηθοποιού Sridevi επήλθε λόγω του πνιγμού της στην μπανιέρα του δωματίου της στο ξενοδοχείο, αφού πρώτα είχε χάσει τις αισθήσεις της», έγραψε στο Twitter η αστυνομία του Ντουμπάι, επικαλούμενη έκθεση του ιατροδικαστή.
Όπως σημειώνουν, η υπόθεση πέρασε στα χέρια της εισαγγελίας, «που θα ακολουθήσει τις προβλεπόμενες, νομικές διαδικασίες».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σκληρές επικρίσεις του Αμερικανού προέδρου - Καλεί τον Ζελένσκι να παραχωρήσει εδάφη στη Ρωσία
Πώς θα επαληθεύουν την ηλικία των χρηστών και τα «παραθυράκια»
Από που διέρρευσε η φωτογραφία
Οι πραγματικές απειλές βρίσκονται εκτός ευρωπαϊκού χώρου
Η Unicef προειδοποιεί ότι ο αριθμός των νοσηλειών παραμένει σοκαριστικά υψηλός μετά τη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός
Μια παράδοση όπου κανείς δεν εξηγεί τι έγινε, γιατί έγινε, και ποια ήταν η ευθύνη του
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρόεδρος των ΗΠΑ προσβάλει μέλη του Τύπου
Στην εξοχική κατοικία του ποντίφικα, ο Ουκρανός πρόεδρος
Η Unesco αναγνωρίζει την ιταλική κουζίνα ως «άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας»
Χρηματοδότηση της Ουκρανίας και Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο στην ατζέντα
«Το νιώθω σαν φίλο» υποστηρίζουν
Απόφαση σταθμός Ομοσπονδιακού Δικαστηρίου
Για «υβριδική επίθεση» κάνει λόγο η φον ντερ Λάιεν
«Οι γιατροί δεν μας λένε αν θα τα καταφέρει» λέει ο αδελφός της
Αναμένονται ισχυροί μετασεισμοί τις επόμενες μέρες
Τι απαντά η πλευρά Μπλερ στο δημοσίευμα
«Δεν θέλουμε η Ευρώπη να αλλάξει», τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Οι ακτιβίστριες είχαν διαδηλώσει έξω από το θέατρο του ηθοποιού Αρί Αμπιτάν, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για βιασμό
Η αστάθεια και οι εξωτερικές παρεμβάσεις παραμένουν σοβαρά - και άλυτα - προβλήματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.