Κολομβιανός δραπέτης έγινε γυναίκα για να ξεφύγει (video)
Τελικά τον αναγνώρισαν παρά τις εγχειρήσεις...
Ο Τζιοβάνι Πεμπολέντο καταδικάστηκε το 2012 σε 60 χρόνια φυλάκιση ως εξέχoν μέλος της συμμορίας Λος Τόπος και ευθύνεται για απαγωγές παιδιών, ληστείες και εκβιασμούς.
Ο Πεμπολέντο κατάφερε να αποδράσει από τη φυλακή και αμέσως έκανε εγχειρήσεις –όπως η προσθήκη γυναικείου στήθους– για να μοιάζει με γυναίκα και να ξεφύγει τη σύλληψη. Μετά τις μεγάλες αλλαγές, η Ροσαλίντα –όπως ήταν το νέο του όνομα– είχε αρχίσει να εργάζεται ως πόρνη, στην περιοχή Βέχο Πράντο της παράκτιας πόλης Μπαρανκίλα. Άγνωστο πώς, αναγνωρίστηκε από αστυνομικούς και συνελήφθη.
Ο Πεμπολέντο ήταν από την Μποκοτά και στη νέα του καριέρα, που τελείωσε άδοξα, έκανε αυτό που πριν έβαζε όμορφες κοπέλες να κάνουν: έπειθε ευκατάστατους άνδρες να τον ακολουθήσουν στο δωμάτιο και σε συνεργασία με άλλα μέλη της συμμορίας του έβαζαν «ηλεκτρικές κάλτσες» (είδος ηλεκτροσόκ που εφαρμόζεται από συμμορίες) αποσπώντας χρήματα, κάρτες κ.ά.




Γ.Τ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κορυφώνεται η ένταση μεταξύ Ουάσινγκτον και Τεχεράνης
Άκαρπη η συνάντηση των δύο υπουργών Εξωτερικών
Βραβευμένη με Νόμπελ Ειρήνης το 2003
406 πολιτικοί κρατούμενοι έχουν απελευθερωθεί το τελευταίο διάστημα
Tι αναφέρει η Ιρανή ακτιβίστρια
Ο 82χρονος τραγουδιστής κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων και καταναγκαστική εργασία
Είναι η τέταρτη πρόταση μομφής κατά της προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
Αμερικανοί και Βρετανοί εκκενώνουν βάσεις από τη γύρω περιοχή
Τα κύματα έφτασαν σύμφωνα με πληροφορίες σε ύψος 5 μέτρων
Πρόκειται για την πιο άμεση απειλή της Τεχεράνης προς τον πρόεδρο των ΗΠΑ
Σε πρόχειρο νεκροτομείο κοντά στην Τεχεράνη
Όλο αυτόν τον καιρό επικρατούσε μια μορφή εφησυχασμού έναντι της ιρανικής θεοκρατίας. Τώρα επικρατεί αμηχανία.
Η συμμορία διέφυγε και η αξία της λείας δεν έχει ακόμη γίνει γνωστή
Οι αποφυλακίσεις πολιτικών κρατουμένων, που ανακοινώθηκαν την περασμένη εβδομάδα, συνεχίζονται με αργούς ρυθμούς
Δεδομένων των κακών διατροφικών του συνηθειών
Οι Ιρανοί αγωνίζονται για κάτι που αποτελεί τον πυρήνα και δικών μας αξιών, όσων έχουμε τη μεγάλη τύχη να ζούμε σε μια δυτική δημοκρατία
Η αντίδραση της Κοπεγχάγης στις απειλές του Τραμπ
Για πρώτη φορά από το 2010 απειλείται η κυριαρχία του Ούγγρου πρωθυπουργού
Εκατομμύρια άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους του Ιράν, ενώ το καθεστώς απάντησε με μπλακάουτ και καταστολή. Από την Αθήνα, η Νάζια Ματάνι περιγράφει τη στιγμή που «η πλειοψηφία βγήκε επιτέλους στο φως»
9% του εργατικού δυναμικού της Ελλάδας δηλώνουν αγρότες, σύμφωνα με τη Eurostat.
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.