Λανθασμένος συναγερμός η εκκένωση του αεροσκάφους της British Airways στο Παρίσι (εικόνες, video)
Πανικός χωρίς λόγο
Σε λάθος συναγερμό οφείλεται η εκκένωση αεροπλάνου της British Airways που ετοιμαζόταν να αναχωρήσει από το αεροδρόμιο Σαρλ ντε Γκολ του Παρισιού με προορισμό το Χίθροου του Λονδίνου, ανακοίνωσε η γαλλική αστυνομία.
Υπενθυμίζεται πως επιβάτες αεροπλάνου της βρετανικής αεροπορικής εταιρείας British Airways στο αεροδρόμιο Σαρλ ντε Γκολ του Παρισιού απομακρύνθηκαν από το σκάφος για λόγους ασφαλείας, ανέφεραν οι αρχές του αεροδρομίου.
Ειδικότερα, το αεροσκάφος ενώ ήταν έτοιμο να απογειωθεί από το Παρίσι με προορισμό το αεροδρόμιο Χίθροου στο Λονδίνο, τελικά εκκενώθηκε και οι επιβάτες ενημερώθηκαν πως υπήρχε «άμεση απειλή».
Σύμφωνα με τον επιβάτη Τζέιμς Άντερσον, μετά την προσγείωση άνδρες της αστυνομίας εισήλθαν στο αεροσκάφος και υπέβαλαν σε έλεγχο όλους τους επιβάτες και τα μέλη του πληρώματος, ενώ πυροσβεστικά οχήματα βρίσκονταν δίπλα στο αεροσκάφος.
Μετά τον έλεγχο, οι επιβάτες ενημερώθηκαν πως θα μεταβούν στο Λονδίνο με άλλη πτήση, αργότερα μέσα στην ημέρα.
Αξιωματούχος του αεροδρομίου Σαρλ Ντε Γκολ έκανε λόγο για εκκένωση του αεροσκάφους για «λόγους ασφαλείας». Η πτήση BA303 ήταν έτοιμη να αναχωρήσει με προορισμό το αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου, δήλωσε ο αξιωματούχος.
Σημειώνεται πως αρχικά τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης έκαναν λόγο για απογείωση του αεροσκάφους και μετέπειτα αναγκαστική προσγείωση, κάτι που ο αξιωματούχος του διεθνούς αερολιμένα του Παρισιού δδεν επιβεβαίωσε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι ΗΠΑ δεν θα είναι σε θέση να καταβάλουν τις απαιτούμενες αποζημιώσεις σε μια τέτοια περίπτωση
Απόφαση Μακρόν για γαλλικό προξενείο, μήνυμα στήριξης στην αυτονομία της Γροιλανδίας
Οι αρχές έχουν ξεκινήσει επιχείρηση εντοπισμού, με τη συμμετοχή πάνω από 100 δασικών υπαλλήλων
Ένα ακόμα επεισόδιο στο «σήριαλ»
Στον Λευκό Οίκο η ηγέτιδα της βενεζουελάνικης αντιπολίτευσης
Το σκίτσο δημοσιεύτηκε στις 9 Ιανουαρίου, ημέρα εθνικού πένθους για την Ελβετία στη μνήμη των 40 νεκρών
Εξετάζεται το ενδεχόμενο να ενεπλάκη ελεύθερος σκοπευτής
Aπέναντι στις πιέσεις που, όπως υποστηρίζει, ασκεί η Ρωσία
Σκληρή γλώσσα από τον αμερικανό ηθοποιό προς τον πρόεδρο των ΗΠΑ
Ενώ τα κρατικά μέσα δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στις απώλειες των δυνάμεων ασφαλείας
Η Mattel παρουσιάζει την πρώτη Barbie στο φάσμα του αυτισμού, ενισχύοντας τη συμπερίληψη στα παιχνίδια
Στο ΥΠΕΞ στην Τεχεράνη κλήθηκαν διπλωμάτες από Γερμανία, Βρετανία, Ιταλία και Γαλλία για διάβημα διαμαρτυρίας
«H ήττα του κακού πλησιάζει», δήλωσε η ηγέτιδα της αντιπολίτευσης
Αν δεν υπάρξει ένδειξη ζωής για δύο συνεχόμενες ημέρες, αποστέλλεται ειδοποίηση σε πρόσωπο ανάγκης
Χιλιάδες Ιρανοί κατέκλυσαν τους δρόμους μετά από κάλεσμα του Πεζεσκιάν
Μπορούσε να αναγνωρίσει κινέζικους χαρακτήρες, γράμματα και αραβικούς αριθμούς
Το θέμα αποκτά επιπλέον ένταση λόγω του πολεμικού περιεχομένου που κυκλοφορεί online
Η υπόθεση αποκάλυψε και άλλες πρακτικές εξαπάτησης
«Καλούμε το καθεστώς να προστατεύσει τον πληθυσμό», δήλωσε ο Φρίντριχ Μερτς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.