- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Πούτιν: «Δεν θέλω τα εγγόνια μου να μεγαλώσουν σαν πρίγκιπες»
Τι αποκάλυψε για τις κόρες του ο Ρώσος πρόεδρος
Ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, για πρώτη φορά, αποκάλυψε ότι οι κόρες του ζουν στη Μόσχα διαψεύδοντας τις φήμες που τις ήθελαν ζουν στο εξωτερικό, ενώ αναφερόμενος στα εγγόνια του, κατά τη διάρκεια της ετήσιας απευθείας επικοινωνίας του με τους ρώσους πολίτες, που είναι γνωστή ως «απευθείας γραμμή», είπε ότι δεν θέλει «να μεγαλώσουν σαν πρίγκιπες».
Συγκεκριμένα ο Ρώσος πρόεδρος είπε ότι δεν μιλάει για τα εγγόνια του, επειδή δεν θέλει να μεγαλώσουν σαν πρίγκιπες, αλλά σαν φυσιολογικοί άνθρωποι. «Για να γίνει αυτό χρειάζεται να επικοινωνούν όπως επικοινωνούν τα παιδιά συνήθως μεταξύ τους, τα απλά παιδιά στους παιδικούς σταθμούς.
Έτσι και πω αυτή τη στιγμή την ηλικία τους και το όνομά τους, θα τα εντοπίσουν αμέσως και δεν θα τα αφήσουν στην ησυχία τους. Κάτι τέτοιο θα βλάψει την ανάπτυξη του παιδιού». Με τα λόγια αυτά αιτιολόγησε τη στάση του για το ότι δεν αναφέρεται στα εγγόνια του, ενώ απευθυνόμενος στον ερωτώντα είπε « Σας παρακαλώ να με καταλάβετε σωστά και να δείξετε κατανόηση».
Ο Πούτιν ανακοίνωσε ότι πρόσφατα απόκτησε δεύτερο εγγονό και η αίθουσα ξέσπασε σε χειροκροτήματα, ενώ οι συντονιστές της συζήτησης τον συνεχάρησαν για τον εγγονό του.
Αναφερόμενος στις κόρες του, για τις οποίες έχουν γραφεί πολλές φορές ότι ζουν στο εξωτερικό , είπε ότι ζουν στην Μόσχα. «Τα παιδιά μου, παρά τις όποιες φήμες, ζουν εδώ στη Ρωσία, στη Μόσχα και τα εγγόνια μου, σαν κανονικοί άνθρωποι. Οι κόρες μου ασχολούνται με την επιστήμη, την εκπαίδευση, δεν ανακατεύονται με την πολιτική, με καμία πολιτική, κάνουν μια φυσιολογική ζωή».
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Την ευθύνη για την πράξη ανέλαβε μέσω κοινωνικών δικτύων η οργάνωση Take Back Power
Την άφησε στο βουνό στους –20°C: ο σύντροφος της ορειβάτισσας οδηγείται σε δίκη
Μια από τις κυρίαρχες μορφές της μεταμοντέρνας αρχιτεκτονικής του τέλους του 20ού αιώνα
Αίσθηση έχει προκαλέσει η δικαστική απόφαση στην Ιταλία
Κατά τη διάρκεια της κλήρωσης του Μουντιάλ του 2026
Τι ερευνά το Υπουργείο Γεωργίας της χώρας
Η πρωταγωνίστρια του Country Ever After πέθανε σε ηλικία 45 ετών από καρκίνο του παχέος εντέρου
Στα όριά του το βρετανικό σύστημα υγείας
Ποιες δυνάμεις αντιδρούν και τι φοβούνται ρυθμιστές, παραγωγοί και ανταγωνιστές
Σκληρή επίθεση κατά της ΕΕ και της μεταναστευτικής πολιτικής
Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αποκάλυψε ο γιος του Αλεσάντρο Κοστακούρτα
Τέθηκε υπό παρακολούθηση για μέρες, μέχρι το πανάκριβο κόσμημα να… επιστρέψει χωρίς ιατρική επέμβαση
Περιορίζονται δραστικά οι πτήσεις εξωτερικού προς το Καράκας
Συνεδριάζει σήμερα δικαστήριο του Παρισίου για την αναστολή λειτουργίας του
Η ιστορία της Emma άνοιξε συζήτηση για τις οργανωμένες κλοπές κινητών στο Λονδίνο και τον ρόλο των social media στην ταυτοποίηση δραστών
Οι ιστορικές αλήθειες και η διατήρηση ενός εθνικού μυθιστορήματος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.