Κοσμος

Μητέρα ομολόγησε: Έπνιξα τα παιδιά μου σε λίμνη (εικόνες)

Σοκ στην Αυστραλία. Η 37χρονη έβαλε τα παιδιά στο αυτοκίνητο και τα οδήγησε στο θάνατο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
337144-701117.jpg

Μητέρα ομολόγησε ότι έπνιξε τα τρία από τα τέσσερα παιδιά της σε λίμνη της νότιας Αυστραλίας. Η 37χρονη Ακόν Γκουόντ παραδέχθηκε ότι το 2015 έβαλε τα παιδιά της στο αυτοκίνητο και τα οδήγησε στο θάνατο ρίχνοντας το όχημα στη λίμνη. Η Γκουόντ σκότωσε τον μόλις ενός έτους Μπολ και τα 4χρονα δίδυμα Χάνγκερ και Μάντιτ, ενώ ο 6χρονος Αλουάλ γλίτωσε.

Η μητέρα παραδέχθηκε την ενοχή της στη δίκη στη Βικτόρια, η οποία προχωρά στο τέλος της. Το περιστατικό είχε σημειωθεί το 2015στη λίμνη Γκλάντμαν, έξω από τη Μελβούρνη. Η κατηγορούμενη αφίχθη στην Αυστραλία από το νότιο Σουδάν το 2008.

 Έπνιξα τα παιδιά μου σε λίμνη

Στην ανάκριση, ο πατέρας των παιδιών Τζόζεφ Μανιάνγκ είχε υποστηρίξει ότι η σύζυγός του είχε ζαλιστεί πριν το από τραγικό περιστατικό και την περιέγραψε ως γυναίκα που αγαπούσε τα παιδιά της και «δεν θα μπορούσε ποτέ» να είχε προκαλέσει σκόπιμα κακό. Ωστόσο, μάρτυρας-κλειδί στην υπόθεση είχε καταθέσει στην αστυνομία ότι η Γκουόντ μιλούσε για το σχέδιο δολοφονίας των παιδιών την ημέρα που συνέβη το τραγικό έγκλημα.

 Έπνιξα τα παιδιά μου σε λίμνη

Κατά τη διάρκεια της δίκης, όπως μεταδίδει το BBC, παίχτηκαν και οι ηχογραφήσεις από τις δραματικές κλήσεις των παριστάμενων στην αστυνομία. Σε μία από αυτές, μάρτυρας επίσης είχε υποστηρίξει πως το αυτοκίνητο φαινόταν να είχε οδηγηθεί σκόπιμα στη λίμνη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ