Κοσμος

15χρονος νίκησε τον καρκίνο στον εγκέφαλο και μπήκε σε video game της αγαπημένης του ομάδας (εικόνες)

Η απίστευτη ιστορία του Kenton Doust

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
333091-690614.jpg

Ο Kenton Doust ήταν 13 ετών όταν διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο. Μια ημέρα του Οκτωβρίου του 2015, όταν μεταφερόταν με ελικόπτερο σε ειδικό κέντρο, παρά το γεγονός πως είχε να παλέψει με το θηρίο του καρκίνου, εκείνος σκεφτόταν πως η αγαπημένη του ομάδα, οι Vancouver Canucks έχασαν από τους Calgary Flames. «Αυτό με βύθισε ακόμη περισσότερο» θυμάται. Τέσσερις ημέρες μετά είχε το πρώτο του χειρουργείο στον εγκέφαλο.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των επίπονων ακτινοθεραπειών και χημειοθεραπειών ο Doust έβρισκε διέξοδο μόνο στους αγώνες των Vancouver Canucks. Στις 19 Μαΐου του 2016, ο 15χρονος πια Kenton άκουσε τα πιο ευχάριστα νέα που θα μπορούσε να ακούει: Θεραπεύτηκε από τον καρκίνο. Και κάτι ακόμα καλύτερο, ο 15χρονος άκουσε τα χαρμόσυνα νέα μαζί με το είδωλό του, τον μέσο των Vancouver Canucks, Russell Teibert. Ο παίκτης θυμάται τη στιγμή που άκουσαν τα νέα και λέει πως όλοι έκλαιγαν από χαρά. «Ήμουν τόσο χαρούμενος για εκείνον, την οικογένειά του. Ήταν μια ανεπανάληπτη εμπειρία» προσθέτει.

Η αγάπη του 15χρονου καρκινοπαθή για την ομάδα δεν άφησε κανένα παράγοντά της ασυγκίνητο, τόσο που μαζί με την EA Sports τον έβαλαν σε video game της ως παίκτη της 11αδας.

Thank you for the great tour @easportsfifa

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kenton Doust (@kentondoust) στις Μάρ 17, 2016, 6:30μμ PDT

Λίγο μετά τα χαρμόσυνα νέα:

I love this man with all my heart. He has helped me so much throughout my journey with cancer. He really helped me whilst I was in some of my worst times at the hospital. He has done so much for my family and I we honestly cannot thank you enough. This photo was taken after I had beat cancer he was there to hear my results he was always there for me. I love you man!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kenton Doust (@kentondoust) στις Ιούλ 7, 2016, 11:40μμ PDT

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ