Κοσμος

Μια "ενδιαφέρουσα" Πρωτοχρονιά

1941-1311_0.jpg
Σάσα Τακτικού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Πρωτοχρονιά μας βρήκε στο Dubai με λίγους φίλους από Ιορδανία, Ιράν και Κύπρο και τους γονείς που μας έφεραν γεύσεις Ελλάδας.

Συνήθως την Πρωτοχρονιά την περνάμε Αθηνα. Καταφθάνουμε στον Βενιζέλο "διψασμένοι" για ελληνική dolce-vita, μαζεύεται η παρέα, ξεκινάν και τελειώνουν κουβέντες χωρίς ξεκάθαρη αρχή-μέση-τέλος, δεν υπάρχει χρόνος για να πούμε τα πάντα, δυνατή μουσική, Athens-by-night, ποτά και σφηνάκια στην υγειά μας (μιας 'συμμοριας' τριαντα-κατι που ακομη αντέχει στα ξενύχτια) και τελειώνει το πάρτυ νωρίς το πρωί στο "εικοσιτετράωρο" να στρώνουμε το στομάχι μας με βραχνιασμένες φωνές και τη μάσκαρα στο μάγουλο να μετράμε απώλειες (αυτούς που δεν τα κατάφεραν στο τελευταίο ποτό).

Όχι φέτος...

Η Πρωτοχρονιά μας βρήκε στο Dubai με λίγους φίλους από Ιορδανία, Ιράν και Κύπρο και τους γονείς που μας έφεραν γεύσεις Ελλάδας και περάσαμε πολύ mellow, βλέποντας από το μπαλκόνι μας τα πυροτεχνήματα να φωτίζουν το νησί του Φοίνικα και το Burj Al Arab.

Όχι, δεν φταίει η κρίση στο Dubai που φετος δεν ειχαν πολλες χλιδές οι γιορτές.. απλά μόλις έμαθα πως είμαι έγγυος! Έτσι οι σαμπάνιες έμειναν να παγώνουν στο ψυγείο και μεις να κοιτάμε τα πυροτεχνήματα σαν να κοιτάμε το μέλλον.. Φωτεινό, μαγικό, πολύχρωμο και πολλά υποσχόμενο.. ένα μέλλον μάλλον όμορφο.. που περιμένει ακόμη ένα μέλος να μπει στη ‘συμμορία’.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ