Κοσμος

Ισπανία: Επιβάτης τρέχει πίσω από αεροπλάνο και το προλαβαίνει (video)

Με δύο βαλίτσες στο χέρι, πηδά από τη φυσούνα στο διάδρομο απογείωσης και τα καταφέρνει τελευταία στιγμή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
135397-309190.jpg

Μια συμβολική κατάκτηση για τους απανταχού καθυστερημένους επιβάτες αυτού του κόσμου, έλαβε χώρα την περασμένη Παρασκευή στο αεροδρόμιο «Μπαράχας» της Μαδρίτης. Πόσοι δεν έχουν προγραμματίσει σωστά το χρόνο τους φτάνοντας καθυστερημένα στην πύλη αναχώρησης και πόσοι τόλμησαν να αψηφήσουν το αυστηρό σύστημα ασφαλείας των αερολιμένων για να φτάσουν στον προορισμό τους;

Ο αργοπορημένος επιβάτης της πτήσης της Ryanair για Κανάρια Νησιά μπορεί να άργησε και να μην επιβιβάστηκε εγκαίρως, αλλά δεν δίστασε να τα παίξει όλα για όλα.

Στο βίντεο που τράβηξαν υπάλληλοι του ισπανικού αεροδρομίου, ο αργοπορημένος επιβάτης φαίνεται να πηδά από ένα σημείο, όπου η φυσούνα έχει προηγουμένως αφαιρεθεί, να προσγειώνεται στην άσφαλτο και στη συνέχεια να κατευθύνεται με δύο βαλίτσες στο αεροπλάνο που ετοιμάζεται γι' απογείωση.

«Αφού πέρασε τον έλεγχο ασφαλείας, έφτασε στην πύλη με την κάρτα επιβίβασης. Μετά όμως πέρασε από μια έξοδο κινδύνου κι έτσι κατάφερε να φτάσει στο χώρο απογείωσης», είπε στην εφημερίδα The Guardian εκπρόσωπος του αεροδρομίου της Μαδρίτης.

Κι αν κατάφερε να μπει τελικά στο αεροπλάνο, ο επιβάτης, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν δημοσιευθεί, έχει τώρα να αντιμετωπίσει νομικά ζητήματα, αφού με την ενέργειά του παραβίασε τους κανόνες ασφαλείας. Είναι πιθανό να του επιβληθεί η καταβολή προστίμου, ενώ σύμφωνα με του ιθύνοντες του «Μπαράχας» δεν θεωρήθηκε ποτέ ύποπτος για τρομοκρατική ενέργεια.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ