- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
H πριγκίπισσα Σάρλοτ στις κερκίδες του Euro Γυναικών 2025 - Πανηγύρισε τη νίκη της Αγγλίας
Πρώτη ανάρτηση της 10χρονης πριγκίπισσας στον επίσημο λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας
Euro Γυναικών 2025: Η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ γιόρτασαν τη νίκη της Αγγλίας στον τελικό με την Ισπανία - Τα μηνύματα στα social media.
Μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα, η πριγκίπισσα Σάρλοτ εθεάθη να γιορτάζει δίπλα στον πατέρα της, πρίγκιπα Ουίλιαμ, καθώς η εθνική Αγγλίας κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη φορά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, νικώντας την Ισπανία στον τελικό του Euro Γυναικών 2025.
Οι «Λιονταρίνες» ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ στον τελικό του Euro Γυναικών 2025 στο Σεν Γιάκομπ Παρκ της Βασιλείας και επικράτησαν στα πέναλτι, γράφοντας ιστορία ως η πρώτη ομάδα που υπερασπίζεται τον τίτλο της από την έναρξη του θεσμού το 1984.
Η 10χρονη Σάρλοτ, φορώντας ένα πουά φόρεμα, παρακολούθησε τον αγώνα μαζί με τον πατέρα της, καθώς και με τον Βρετανό πρωθυπουργό σερ Κιρ Στάρμερ.
Μετά τη λήξη του τελικού, η πριγκίπισσα Σάρλοτ συνόδευσε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ στον αγωνιστικό χώρο και συμμετείχε στην απονομή μεταλλίων στις παίκτριες της Αγγλίας. Λίγο αργότερα, αναρτήθηκε φωτογραφία τους στον επίσημο λογαριασμό του πριγκιπικού ζεύγους στο X (Twitter), με λεζάντα «πρωταθλήτριες Ευρώπης».
CHAMPIONS OF EUROPE! 🏴 pic.twitter.com/Ras4LENOGG
— The Prince and Princess of Wales (@KensingtonRoyal) July 27, 2025
Στο κοινό τους μήνυμα, Ουίλιαμ και Σάρλοτ ανέφεραν: «Τι παιχνίδι! Λιονταρίνες, είστε πρωταθλήτριες Ευρώπης και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο περήφανοι. Ζήστε τη στιγμή!». Το μήνυμα αυτό ήταν η πρώτη δημόσια ανάρτηση που φέρει την προσωπική υπογραφή της πριγκίπισσας Σάρλοτ στον επίσημο λογαριασμό της οικογένειας.
An incredible night for @Lionesses and @England in Basel. Congratulations to Sarina, the team and all the support staff. Champions! 🏆 pic.twitter.com/3Qhts1ZbOa
— The Prince and Princess of Wales (@KensingtonRoyal) July 27, 2025
Από το Ηνωμένο Βασίλειο, ο βασιλιάς Κάρολος ηγήθηκε των βασιλικών συγχαρητηρίων γράφοντας: «Αυτός ο θρίαμβος φέρνει σε εσάς, στον προπονητή σας και στην ομάδα σας τα πιο εγκάρδια συγχαρητήρια. Με την επιστροφή σας στην πατρίδα με το τρόπαιο, κάνατε πράξη το ‘Football’s coming home’ που οι φίλαθλοι τραγουδούν για δεκαετίες. Περισσότερο όμως, αποδείξατε πως ακόμη και μπροστά στην ήττα, με πείσμα και συνεργασία, μπορεί να έρθει η νίκη».
Ο Βρετανός πρωθυπουργός, σερ Κιρ Στάρμερ, συνεχάρη και εκείνος την ομάδα: «Πρωταθλήτριες! Συγχαρητήρια @Lionesses – τι ομάδα, τι παιχνίδι, τι δράμα. Γράψατε ιστορία και κάνατε υπερήφανο ένα ολόκληρο έθνος».
(Με πληροφορίες του Independent)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι συμπαίκτες του έχουν ξεκινήσει έρανο με σκοπό να βοηθήσουν οικονομικά την οικογένειά του
Μήνυμα... συνεργασίας με την EuroLeague;
Eπιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά τη σύνδεσή του με το ελληνικό κοινό
Aναφορά σε δύο ιστορικές ποδοσφαιρικές στιγμές
Το μήνυμά του μετά την απόφασή του να αποχωρήσει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν
Καταγγέλλουν επίθεση μετά το τέλος του ματς για την Euroleague
Οι δύο πλευρές κατέληξαν σε κοινή συναινέσει «διαζύγιο»
Τεράστια βαθμολογικής σημασίας νίκη για το «τριφύλλι» σε ένα ματς...με σκορ NBA
Υποστολή σημαίας στη Λίβερπουλ - Ο Μο Σαλάχ λέει το αντίο στους Reds
Είχε τραυματιστεί στο αριστερό γόνατο, οι γιατροί εξέτασαν το δεξί και τον διαβεβαίωσαν ότι είναι καλά
Το πρώτο γκολ του Γάλλου σούπερ σταρ ήταν το 2014 κόντρα στον Ολυμπιακό, σε μια αναμέτρηση που οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν ιστορική νίκη
Μετά την κλήρωση για τα playoffs 1-4, πραγματοποίηθηκε η αντίστοιχη διαδικασία και για τις θέσεις 5-8
Θα κρίνει τις ομάδες που θα μείνουν στη μεγάλη κατηγορία
Το σύνολο του Μάρκο Νίκολιτς θα ξεκινήσει με ένα μικρό προβάδισμα στην κούρσα των playoffs
Ο Δικέφαλος του Βορρά ξεκινά την προσπάθειά του στην Τούμπα κόντρα στον Παναθηναϊκό
Το σύνολο του Ράφα Μπενίτεθ θα ξεκινήσει από την τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 49 βαθμούς
Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκινούν με ένα μικρό μειονέκτημα
Η ώρα και το κανάλι του παιχνιδιού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.