- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
H πριγκίπισσα Σάρλοτ στις κερκίδες του Euro Γυναικών 2025 - Πανηγύρισε τη νίκη της Αγγλίας
Πρώτη ανάρτηση της 10χρονης πριγκίπισσας στον επίσημο λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας
Euro Γυναικών 2025: Η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ γιόρτασαν τη νίκη της Αγγλίας στον τελικό με την Ισπανία - Τα μηνύματα στα social media.
Μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα, η πριγκίπισσα Σάρλοτ εθεάθη να γιορτάζει δίπλα στον πατέρα της, πρίγκιπα Ουίλιαμ, καθώς η εθνική Αγγλίας κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη φορά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, νικώντας την Ισπανία στον τελικό του Euro Γυναικών 2025.
Οι «Λιονταρίνες» ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ στον τελικό του Euro Γυναικών 2025 στο Σεν Γιάκομπ Παρκ της Βασιλείας και επικράτησαν στα πέναλτι, γράφοντας ιστορία ως η πρώτη ομάδα που υπερασπίζεται τον τίτλο της από την έναρξη του θεσμού το 1984.
Η 10χρονη Σάρλοτ, φορώντας ένα πουά φόρεμα, παρακολούθησε τον αγώνα μαζί με τον πατέρα της, καθώς και με τον Βρετανό πρωθυπουργό σερ Κιρ Στάρμερ.
Μετά τη λήξη του τελικού, η πριγκίπισσα Σάρλοτ συνόδευσε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ στον αγωνιστικό χώρο και συμμετείχε στην απονομή μεταλλίων στις παίκτριες της Αγγλίας. Λίγο αργότερα, αναρτήθηκε φωτογραφία τους στον επίσημο λογαριασμό του πριγκιπικού ζεύγους στο X (Twitter), με λεζάντα «πρωταθλήτριες Ευρώπης».
CHAMPIONS OF EUROPE! 🏴 pic.twitter.com/Ras4LENOGG
— The Prince and Princess of Wales (@KensingtonRoyal) July 27, 2025
Στο κοινό τους μήνυμα, Ουίλιαμ και Σάρλοτ ανέφεραν: «Τι παιχνίδι! Λιονταρίνες, είστε πρωταθλήτριες Ευρώπης και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο περήφανοι. Ζήστε τη στιγμή!». Το μήνυμα αυτό ήταν η πρώτη δημόσια ανάρτηση που φέρει την προσωπική υπογραφή της πριγκίπισσας Σάρλοτ στον επίσημο λογαριασμό της οικογένειας.
An incredible night for @Lionesses and @England in Basel. Congratulations to Sarina, the team and all the support staff. Champions! 🏆 pic.twitter.com/3Qhts1ZbOa
— The Prince and Princess of Wales (@KensingtonRoyal) July 27, 2025
Από το Ηνωμένο Βασίλειο, ο βασιλιάς Κάρολος ηγήθηκε των βασιλικών συγχαρητηρίων γράφοντας: «Αυτός ο θρίαμβος φέρνει σε εσάς, στον προπονητή σας και στην ομάδα σας τα πιο εγκάρδια συγχαρητήρια. Με την επιστροφή σας στην πατρίδα με το τρόπαιο, κάνατε πράξη το ‘Football’s coming home’ που οι φίλαθλοι τραγουδούν για δεκαετίες. Περισσότερο όμως, αποδείξατε πως ακόμη και μπροστά στην ήττα, με πείσμα και συνεργασία, μπορεί να έρθει η νίκη».
Ο Βρετανός πρωθυπουργός, σερ Κιρ Στάρμερ, συνεχάρη και εκείνος την ομάδα: «Πρωταθλήτριες! Συγχαρητήρια @Lionesses – τι ομάδα, τι παιχνίδι, τι δράμα. Γράψατε ιστορία και κάνατε υπερήφανο ένα ολόκληρο έθνος».
(Με πληροφορίες του Independent)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Χωρίς επίσημους αγώνες μέχρι την έναρξη του γαλλικού Grand Slam
Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε μία από τις σημαντικότερες κινήσεις του καλοκαιριού
Οι Σαν Αντόνιο Σπερς δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς
Πλέον οι Αρκάδες αναζητούν ένα ακόμα τρίποντο
Το ενδιαφέρον στρέφεται επίσης στις μάχες της Bundesliga
Κλιμακώνεται η αντιπαράθεση με τον Οφέρ Γιανάι
H συμβολική κίνηση από τους διοργανωτές του Diamond League
Anαφέρθηκε στον αποκλεισμό της ομάδας του από το F4
Ο αποκλεισμός του Παναθηναϊκού από το Final Four της Euroleague έφερε απογοήτευση
Τι κατέθεσε στη δίκη γιατρός που ήταν κοντά στον Ντιέγκο Μαραντόνα
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η Ευρωλίγκα, οι ισπανικές ομάδες και η ελληνική ελπίδα
Πέρυσι είχε ηττηθεί στον τελικό της Ρώμης από τον Κάρλος Αλκαράθ
ανΑντίστροφη μέτρηση για το Final Four που θα διεξαχθεί στο Telekom Center Athens
O Καναδός ράπερ επέστρεψε με diss track
«Όποιος πιστεύει ότι δεν υπάρχουν πολλοί gay αθλητές σε όλα τα σπορ είναι απλώς αφελής», ανέφερε
Οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού στη Media day ενόψει F4
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.