- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κριστιάνο Ρονάλντο: «Δεν μου μένουν πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο, πρέπει να το απολαύσω»
Τι είπε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ
Κριστιάνο Ρονάλντο: Παραδέχθηκε πως δεν του μένουν πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο και τόνισε πως πρέπει να το απολαύσει
Λίγο πριν την έναρξη του Euro 2024, η Πορτογαλία επικράτησε της Ιρλανδίας σε φιλικό με 3-0 με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να βρίσκει δύο φορές δίχτυα.
Μιλώντας μετά τον αγώνα, αναφέρθηκε στο μέλλον του στο παιχνίδι, παραδεχόμενος: «Δεν έχω πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο… οπότε πρέπει να το απολαύσω. Είμαι ερωτευμένος με το ποδόσφαιρο. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, φαντάσου στο Euro με την Πορτογαλία, νιώθεις περήφανος... είναι ένα όνειρο, όπως όταν ήμουν 20».
🚨🇵🇹 Cristiano Ronaldo: “I don't have many years left in football… so, I have to enjoy it”.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 11, 2024
“I'm in love with football. Every game is special, imagine at the Euros with Portugal, you feel proud... it's a dream, like when I was 20”. pic.twitter.com/xPdKBp0A9q
Μεταξύ άλλων, ο Κριστιάνο Ρονάλντο υπογράμμισε πως η ομάδα του πρέπει να παραμείνει προσγειωμένη, αλλά πρέπει να ονειρεύεται την κατάκτηση του Euro.
«Είναι καλό να μένουμε προσγειωμένοι, αλλά με το μυαλό μας στον ουρανό, ονειρευόμαστε το EURO. Ονειρευόμαστε και είμαστε έτοιμοι», είπε σε συνέντευξή του στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο RTP.
Τέλος, ερωτηθείς σχετικά με το αν θα μπορούσε η Πορτογαλία να κατακτήσει ξανά το Euro όπως το 2016 είπως πως θα πρέπει να γίνει «βήμα προς βήμα», αλλά «το όνειρο είναι δωρεάν».
«Έχουμε το ταλέντο, αλλά όπως λέω συχνά, το ταλέντο πρέπει να δουλέψει, τίποτα δεν σου δίνεται. Και η ομάδα είναι έτοιμη να δουλέψει», κατέληξε.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο λόγος πίσω από αυτήν την κίνηση
Ο διεθνής Έλληνας μέσος έδειξε τον ουρανό και έβαλε τα κλάματα, καθώς αφιέρωσε το γκολ στη μητέρα του που έφυγε από τη ζωή
Οι απειλές προς την Πάνα Ούντβαρντι περιλαμβάνουν φωτογραφίες όπλων και προσωπικά στοιχεία της οικογένειάς της.
Το post της «γαλανόλευκης»
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η φωτογραφία που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Όταν ευθυγραμμίστηκε ο χρόνος και η φάση έμεινε στην ιστορία ως «τα 9άρια του Αντωνιάδη»
Πρώτη η ΑΕΚ στο +2 από τους «ερυθρόλευκους» και «Δικέφαλο του Βορρά»
Ο Δικέφαλος άντεξε στην πίεση των ερυθρόλευκων και έφυγε αλώβητος από το Καραϊσκάκης
Στον τελικό κοντραρίστηκε με αυτήν της Γαλατά
Το «Τριφύλλι» άφησε στην πέμπτη θέση την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου
Η αστυνομία αναγκάστηκε να κάνει χρήση δακρυγόνων
Ο Ολυμπιακός πιέστηκε μόνο σε συγκεκριμένα σημεία του αγώνα
Μια ξεχωριστή στιγμή εκτυλίχθηκε στο ΣΕΦ πριν από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ για τη 20η αγωνιστική της Stoiximan GBL.
Περισσότεροι από 30.000 δρομείς πήραν το νούμερο τους από την ERGO Half Marathon Expo
O «Greek Freak» αγωνίστηκε για 27 λεπτά και 2 δευτερόλεπτα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.