Αθλητισμος

Η Ρέξαμ ανακοίνωσε ότι οφείλει σε Ρέινολντς και ΜακΕλχένι 9 εκατομμύρια λίρες

Τι ανακοίνωσε η ομάδα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Ρέξαμ ανακοίνωσε ότι οφείλει σε Ρέινολντς και ΜακΕλχένι 9 εκατομμύρια λίρες
Η Ρέξαμ ανακοίνωσε ότι οφείλει σε Ρέινολντς και ΜακΕλχένι 9 εκατομμύρια λίρες © EPA

Ρέξαμ: Χρωστά 9 εκατ. λίρες σε Ρέινολντς και ΜακΕλχένι - Τι ανακοίνωσε η ομάδα

Η Ρέξαμ, που αγωνίζεται στην League Two της Αγγλίας, χρωστά στους διάσημους ιδιοκτήτες της, Ράιαν Ρέινολντς και Ρομπ ΜακΕλχένι, περίπου 9 εκατομμύρια λίρες, ανακοίνωσε η ομάδα της Ουαλίας.

Η Ρέξαμ, που αγοράστηκε από τους ηθοποιούς το 2021, κυκλοφόρησε την Πέμπτη τους λογαριασμούς τους για το οικονομικό έτος που έληξε τον Ιούνιο του 2023. Ο σύλλογος χρωστούσε στους ιδιοκτήτες του σχεδόν 4 εκατομμύρια λίρες στο τέλος του προηγούμενου έτους.

Ο σύλλογος ανέφερε αύξηση 75% στα έσοδα σε περίπου 10,5 εκατομμύρια λίρες από 6 εκατομμύρια λίρες. Ωστόσο, τα έξοδα αυξήθηκαν επίσης στα 5,1 εκατ. λίρες από 2,9 εκατ. λίρες.

Η ανακοίνωση της Ρέξαμ

«Ο σύλλογος δεν δέχεται άμεση πίεση να αποπληρώσει αυτά τα δάνεια σε βάρος της προόδου που επιδιώκουμε να επιτύχουμε», ανέφερε η Ρέξαμ σε δήλωση.

«Περαιτέρω οικονομική στήριξη θα παρασχεθεί/εξασφαλιστεί για την υποστήριξη των έργων κεφαλαιουχικών δαπανών που σχεδιάζει επί του παρόντος ο σύλλογος».

Η Ρέξαμ προβιβάστηκε στη League 2 της Αγγλίας ως πρωταθλήτρια (2022-23) της πέμπτης κατηγορίας της National League. Εφέτος βρίσκεται στην τρίτη θέση της League Two και διεκδικεί την άνοδο στην τρίτη κατηγορία (League One).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ