Αθλητισμος

Super League: Έπεσε η αυλαία στην κανονική διάρκεια - Πρωτοπόρος στα play-off o ΠΑΟΚ

Χαμός στην κορυφή, 4 βαθμοί χωρίζουν τον πρώτο με τον τέταρτο- Αύριο η κλήρωση των play-off

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Super League: Έπεσε η αυλαία στην κανονική διάρκεια - Πρωτοπόρος στα play-off o ΠΑΟΚ
Super League: Έπεσε η αυλαία στην κανονική διάρκεια - Πρωτοπόρος στα play-off o ΠΑΟΚ © (ΝΑΣΟΣ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Super League: Έπεσε η αυλαία στην κανονική διάρκεια - Χαμός στην κορυφή, 4 βαθμοί χωρίζουν ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό - Αύριο η κλήρωση των play-off

Έπεσε η αυλαία στην τελευταία αγωνιστική της Super League, κρύβοντας εκπλήξεις στο φινάλε και ανακατατάξεις στους πρωτοπόρους. Στην κορυφή «έκλεισε την κανονική διάρκεια ο ΠΑΟΚ, ενώ κερδισμένος ήταν ο Ολυμπιακός. Ισοπαλίες για ΑΕΚ και Παναθηναϊκός κόντρα σε Άρη και ΟΦΗ αντίστοιχα που τους κράτησαν πίσω.

Πρωτός εκκινεί τα play-off o ΠΑΟΚ

Με τον Τάισον να λύνει το... γόρδιο δεσμό στο 71ο λεπτό και τον Αμπντούλ Ραχμάν Μπάμπα να βάζει το κερασάκι στην τούρτα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-0 της Λαμίας στο «Αθανάσιος Διάκος». Έτσι, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ανέβηκε στην πρώτη θέση της κατάταξης μετά το... δώρο του Άρη στο ματς με την ΑΕΚ

Κερδισμένος και τρίτος ο Ολυμπιακός

Το σερί του Χοσέ Λουϊς Μεντιλίμπαρ στον πάγκο του Ολυμπιακού καλά κρατεί! Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν 3-0 τον Βόλο στο «Γ. Καραϊσκάκης», στην 26η αγωνιστική της Super League και συνεχίζουν την «καταδίωξη» των πρωτοπόρων της κατάταξης. Τα γκολ πέτυχαν ο Γιουσέφ Ελ Κααμπι (26΄,45+6΄πεν.) και ο Στέφαν Γιόβετιτς (87΄), ενώ οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με αριθμητικό μειονέκτημα σχεδόν σε όλο το ματς, λόγω αποβολής του Μπαριέντος στο 6΄.

Έχασε τρίποντο στο 90+7 η ΑΕΚ

Έπειτα από ένα χορταστικό παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης», Άρης και ΑΕΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 3-3, με τον Λορέν Μορόν να σκοράρει με πέναλτι στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων και να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα, ρίχνοντας την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα από την κορυφή, στο φινάλε της κανονικής διάρκειας της Super League. Νορντίν Άμραμπατ (15' πεν.) Ντομαγκόι Βίντα (55'), και Εζέκιελ Πόνσε (67') βρήκαν δίχτυα για τους φιλοξενούμενους ενώ οι Γιάννης Φετφατζίδης (43') και Κίκε Σαβέριο (49') είχαν βοηθήσει στην πρώτη από τις δυο ανατροπές στο ματς.

Νέα απώλεια για τον Παναθηναϊκό

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε δύο φορές, ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε ισάριθμες με το τελικό 2-2 να «σφραγίζει» τις προσπάθειες των δύο ομάδων στο «Θ. Βαρδινογιάννης».

Ένα αποτέλεσμα που «έριξε» τον Παναθηναϊκό στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα στο φίνις της κανονικής περιόδου. Οι Χιμένεθ (21’) και Ισέκα (81’ πέναλτι) έδωσαν το προβάδισμα στον ΟΦΗ, οι Ιωαννίδης (36’) και Σπόραρ (83’) ισοφάρισαν και τις δύο φορές για τους «πράσινους», που έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες και είχαν δοκάρι στο 54’ με τον Ιωαννίδη.

Τα αποτελέσματα της τελευταίας (26ης) αγωνιστικής της Super League:

Άρης-ΑΕΚ 3-3
ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος 1-1
Κηφισιά-Παναιτωλικός 2-2
Λαμία-ΠΑΟΚ 0-2
ΟΦΗ-Παναθηναϊκός 2-2
Ολυμπιακός-Βόλος 3-0
Πανσερραϊκός-Αστέρας Τρίπολης 2-1

Η βαθμολογία

Standings provided by Sofascore

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ