- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Παναθηναϊκός: Χωρίς Πέρεθ με τον ΠΑΟΚ - Συμπλήρωσε κάρτες ο Ισπανός άσος του «τριφυλλιού»
Χωρίς τον Ρουμπέν Πέρεθ θα υποδεχθεί ο Παναθηναϊκός την προσεχή Τετάρτη (21/2, 19:00) τον ΠΑΟΚ στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας που θα πραγματοποιηθεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης», καθώς ο Ισπανός μέσος συμπλήρωσε κάρτες στη διοργάνωση.
Στον προχθεσινό (14/2), πρώτο ημιτελικό στην Τούμπα ο Ρουμπέν αντίκρισε την 3η κάρτα του στο εφετινό Κύπελλο Ελλάδας και θα πρέπει να εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής. Με βάσει το άρθρο 7, παρ. 4α του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ στο Κύπελλο οι ομάδες δεν έχουν δικαίωμα να επιλέξουν το πότε θα εκτίσει την ποινή του ένας ποδοσφαιριστής, όπως ισχύει στα πρωταθλήματα της Super League 1 και της Super League 2.
Κι ως εκ τούτου, απ’ την στιγμή που ο Ρουμπέν αντίκρισε στο 48ο λεπτό του αγώνα της Τούμπας την 3η κάρτα του στη διοργάνωση (στη ρεβάνς με Ολυμπιακό και στον πρώτο προημιτελικό με τον Ατρόμητο είχε αντικρίσει τις άλλες δύο) θα χρειαστεί να απουσιάσει απ’ τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ.
Παναθηναϊκός: Εν αναμονή της ποινής του Μπακασέτα
Παράλληλα, στον Παναθηναϊκό είναι εν αναμονή της ποινής που θα επιβληθεί εντέλει στον Τάσο Μπακασέτα για την αποβολή του στο πρώτο ματς της Τούμπας. Ο Ολλανδός ρέφερι, Άκαρντ Λινχάουτ έχει καταγράψει στο φύλλο αγώνος τόσο για τον Μπακασέτα, όσο και για τον Τάισον τη λέξη «απώθηση» για τη φάση της αποβολής τους στο 77ο λεπτό.
Αν η συγκεκριμένη λέξη εξεταστεί με βάση την παράγραφο 1 του άρθρο 10 του Πειθαρχικού Κώδικα (Ποινές ποδοσφαιριστών) που αφορά «ανάρμοστη διαγωγή» και οι δύο παίκτες θα τιμωρηθούν με μία αγωνιστική.
Αν τώρα εξεταστεί με βάση τις παραγράφους 2 & 3 του ίδιου άρθρου που αναφέρουν «απόπειρα βιαιοπραγίας» ή «βιαιοπραγία ή βάναυση συμπεριφορά σε αντίπαλο παίκτη, συμπαίκτη, θεατή ή αξιωματούχο ομάδας ή για ανταπόδοση της βάναυσης συμπεριφοράς την οποία υπέστη ο ποδοσφαιριστής, έστω και αν βρισκόταν σε άμυνα» οι ποινές είναι 2 ή 3 αγωνιστικές.
Και σε αυτό το σενάριο ο Μπακασέτας (αλλά και ο Τάισον) θα χάσει εκτός απ’ το προσεχές ματς με τη Λαμία και τον δεύτερο ημιτελικό της Λεωφόρου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Επικράτησαν των Σίτι, Λεβερκούζεν και Τσέλσι αντίστοιχα
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν
Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης
«Νομίζω θα αποσυρθώ μετά το συμβόλαιό μου με τον Ολυμπιακό», αποκάλυψε μεταξύ άλλων
Αύριο η εξ' αναβολής αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής στην Euroleague
Ο νεαρός αμυντικός του Παναθηναϊκού υπέγραψε νέο συμβόλαιο
Για οικονομικές παρατυπίες της περιόδου Αμπράμοβιτς
Εις βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη βία και παράβαση του αθλητικού νόμου
Τι δήλωσε ο Έλληνας αστέρας των Μπακς
Σε ποια θέση «έπεσε» ο Έλληνας τενίστας
Η φάση που ξεχώρισε στο αποψινό Top-10
Double double για τον Έλληνα αστέρα
Με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή του, ενόψει της ρεβάνς με την ισπανική ομάδα
Μια αγωνιστική πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας και την έναρξη των play-off
Η ΑΕΚ στραβοπάτησε στο Περιστέρι, μια στροφή πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας της Super League
Η πρώτη επίσημη σειρά συλλεκτικών αντικειμένων με την υπογραφή του Νίκου Γκάλη φέρνει στην Ελλάδα την κουλτούρα των αθλητικών memorabilia
Επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΟΚ
Κατά τη διάρκεια του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.