Αθλητισμος

Συγκλονιστικός Γιάννης Αντετοκούνμπο στη νίκη των Μπακς στο Ντάλας - Πέτυχε 48 πόντους

«Όλα ξεκινούν από την άμυνα. Μετά η επίθεση γίνεται πιο εύκολα», έγραψε στο X

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
NBA: Εκπληκτικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο - Οι Μιλγουόκι Μπακς κέρδισαν με σκορ 129-117 τους Μάβερικς στο Ντάλας - Οι δηλώσεις του.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς στη νίκη με 129-117 επί των Μάβερικς στο Ντάλας © EPA/Adam Davis

NBA: Εκπληκτικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο - Οι Μιλγουόκι Μπακς κέρδισαν με σκορ 129-117 τους Μάβερικς στο Ντάλας - Οι δηλώσεις του.

Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος σημείωσε 48 πόντους, εξαιρετικός επίσης και ο Ντέμιαν Λίλαρντ που πρόσθεσε 30, ώστε οι δύο τους να οδηγήσουν τους Μιλγουόκι Μπακς στη νίκη με 129-117 επί των Μάβερικς στο Ντάλας.

Το Μιλγουόκι βρισκόταν πίσω στο σκορ με 25 πόντους, καθιστώντας το κάτοχο των δύο κορυφαίων επιστροφών στο NBA αυτή τη σεζόν. Οι Μπακς έκαναν επίσης ανατροπή από -26 πόντους για να κερδίσουν τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς στις 26 Νοεμβρίου.

Giannis Antetokounmpo Shows Out in Dallas with 48 PTS! | February 3, 2024

Ο Αντετοκούντμπο  είχε επίσης 6 ριμπάουντ, 10 ασίστ, 5 κλεψίματα και 1 κόψιμο. Ο Κρις Μίντλετον πρόσθεσε 13 πόντους και οκτώ ασίστ για το Μιλγουόκι. Ο Μπόμπι Πόρτις είχε 12 πόντους και 10 ριμπάουντ, καθώς ο Ντοκ Ρίβερς πήρε την πρώτη του νίκη ως προπονητής των Μπακς.

Ο Λούκα Ντόντσιτς ήταν με 40 πόντους ο κορυφαίος για τους Μάβερικς, οι οποίοι έμειναν χωρίς τον Κάιρι Ίρβινγκ. Φλέρταρε με ένα triple-double, δίνοντας επίσης εννέα ριμπάουντ και 11 ασίστ. Ο Μάξι Κλέμπερ συνέβαλε με 21 πόντους και ο Τζος Γκριν τερμάτισε με 20.

Αντετοκούνμπο: «Όλα ξεκινούν από την άμυνα»

«Όλα ξεκινούν από την άμυνα. Μετά  η επίθεση γίνεται πιο εύκολα», έγραψε στο X (πρώην twitter) ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

«Παίξαμε ωραίο μπάσκετ», είπε νωρίτερα μπροστά στις κάμερες.

«Προσπαθώ να είμαι επιθετικός. Υπάρχουν παιχνίδια τα οποία δεν είναι ανοιχτά για μένα και είναι δύσκολα για μένα. Αλλά υπάρχουν παιχνίδια που παίρνω μερικά σουτ. Σήμερα ήταν ένα από αυτά. Ήθελα να βοηθήσω την ομάδα μου με κάθε δυνατό τρόπο», πρόσθεσε.

Ο Λούκα Ντόντσιτς αποχώρησε τραυματισμένος στα αποδυτήρια  στα μέσα του πρώτου δεκαλέπτου, όταν έπεσε στο πάτωμα ενώ διεκδικούσε χαλαρή μπάλα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο αστράγαλος του Ντόντσιτς κάτω από το βάρος του καθώς ο Giannis έπεσε πάνω του.

«Απλώς ο Γιάννης έπεσε στο πόδι μου Θα δούμε αύριο. Είναι ο ίδιος αστράγαλος. Δεν πειράζει», είπε ο Ντόντσιτς. «Δούλευα σχεδόν κάθε μέρα σε αυτόν τον αστράγαλο, οπότε είναι αρκετά δυνατός τώρα. Είναι καλύτερα τώρα. Αν το πάθαινα πέρυσι, θα ήταν πολύ χειρότερο. Αλλά φέτος , σχεδόν κάθε μέρα, δουλεύω σε αυτόν τον αστράγαλο, οπότε είναι καλό.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ