Αθλητισμος

Αντετοκούνμπο για την απόλυση Γκρίφιν: «Πονάει που δεν είναι εδώ, αλλά προχωράμε»

Το σχόλιο του Greek Freak για τον πρώην προπονητή των «ελαφιών»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μιλγουόκι Μπακς: Ήττα παρά την 54άρα του Αντετοκούνμπο
Μιλγουόκι Μπακς: Ήττα παρά την 54άρα του Αντετοκούνμπο © EPA

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τι είπε για την απόλυση του Γκρίφιν από τους Μπακς - Το σχόλιο του Greek Freak για τον πρώην προπονητή των «ελαφιών»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για την απόλυση του Έιντριαν Γκρίφιν, τον προπονητή που ξεκίνησε τη σεζόν στον πάγκο τους.

Συγκεκριμένα, μετά τη νίκη επί των Καβαλίερς στο πρώτο τους ματς στην μετά-Γκρίφιν εποχή, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κλήθηκε να σχολιάσει την απομάκρυνση του προπονητή της ομάδας.

«Είναι σκληρό. Χτίζεις μία σχέση με ανθρώπους και ξαφνικά, μπουμ, δεν είναι εδώ. Για έναν κόουτς όπως ο Γκριφ, νομίζω από την πρώτη ημέρα, τα πάντα ήταν γύρω από την ενότητα. Πάντα οδηγούσε αυτό το σύνολο προς αυτή την κατεύθυνση, την οποία θέσαμε από την πρώτη στιγμή», είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και συνέχισε:

«Το να μην βρίσκεται εδώ μαζί μας πονάει, είμαστε άνθρωποι. Αλλά στο τέλος της ημέρας, θα πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά. Έχουμε ένα στόχο στο μυαλό μας, ο οποίος είναι να γίνουμε η καλύτερη ομάδα που μπορούμε να γίνουμε. Υπάρχουν υψηλοί στόχοι από το γκρουπ των ιδιοκτητών, από το front office, από τους εαυτούς μας, να γίνουμε τρανοί και αυτή είναι η δουλειά στο ΝΒΑ. Βρέθηκα σε μία ίδια κατάσταση στο παρελθόν. Ξέρω πως λειτουργούν τα πράγματα, Πρέπει να κοιτάζω μπροστά. Σήμερα ο Τζο Προύντι είναι ο προπονητής μας».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ