Ολυμπιακός: Ψάχνει σέντερ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Μιλουτίνοφ
Μοναδικό 5άρι αυτή τη στιγμή στους Πειραιώτες ο Πετρούσεφ
Ολυμπιακός: Ψάχνει σέντερ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Μιλουτίνοφ - Μοναδικό 5άρι αυτή τη στιγμή στους Πειραιώτες ο Πετρούσεφ
Ο τραυματισμός του Νίκολα Μιλουτίνοφ προχθες (22/1), κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Basket League αποδείχτηκε ιδιαίτερα σοβαρός και πλέον στον Ολυμπιακό ξεκινούν την αναζήτηση σέντερ.
Ο Σέρβος σέντερ υπέστη κάταγμα στο 5ο μετατάρσιο του αριστερού ποδιού, όπως έδειξε η αξονική τομογραφία σήμερα, με το ιατρικό τιμ να κάνει λόγο για απουσία δύο μηνών. Με τον Μουσταφά Φαλ επίσης στα «πιτς» για τρεις εβδομάδες, ο Ολυμπιακός έχει μείνει με μοναδικό «καθαρό» σέντερ τον Φιλίπ Πετρούσεφ, στην πιο κρίσιμη καμπή της Euroleague και πριν από το final-8 (15-18/2) του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, δεν έχει άλλη επιλογή παρά να αναζητήσει τον σέντερ που θα εισηγηθεί προς απόκτηση στους αδελφούς Αγγελόπουλους σε οποιαδήποτε άλλη διοργάνωση πλην της Euroleague, αφού ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος και βάσει κανονισμών δεν μπορεί να μετακινηθεί παίκτης από μία ομάδα της Euroleague σε άλλη.
Επιπρόσθετα, τα περιθώρια στενεύουν αφού η προθεσμία για απόκτηση παίκτη στη Euroleague είναι η Τετάρτη, 7η Φεβρουαρίου. Αυτό σημαίνει πως στον Ολυμπιακό έχουν 15 ημέρες μόνο για να βρουν τον σέντερ που θα μπορεί να προσφέρει και μάλιστα άμεσα.
Το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός θ' αγωνιστεί απέναντι στην πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης την ερχόμενη Πέμπτη (25/1) χωρίς τους Νίκολα Μιλουτίνοφ και Μουσταφά Φαλ στο «5», ενώ ακολουθούν και τα ματς με την Άλμπα Βερολίνου (30/1), την Μπάγερν Μονάχου (1/2) και τη Βαλένθια (8/2). Η... λίστα των αγώνων που χάνει ο Σέρβος σέντερ σε αυτό το διάστημα των δύο μηνών απουσίας δεν... έχει τελειωμό.
Κι ενώ ο Ολυμπιακός είχε, δύο παίκτες που καθιστούσαν τη φροντ λάιν του από τις ισχυρότερες στη Euroleague την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο βρίσκεται «ανοχύρωτος» και ο προβληματισμός εύλογα είναι μεγάλος, καθώς ο παίκτης που θ' αποκτηθεί στο «5» θα θέλει χρόνο για να μπορέσει να δέσει με τους υπόλοιπους παίκτες. Όπως συνέβη και με τον Φιλίπ Πετρούσεφ, ο οποίος αποκτήθηκε μεσούσης της σεζόν και μόλις στα τελευταία παιχνίδια άρχισε να δείχνει τις ικανότητές του στο παρκέ.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένα χαλαρό, σχεδόν κινηματογραφικό στιγμιότυπο έκλεψε για λίγο τα φώτα στο Australian Open
Ο Greek Freak πρώτευσε στην ψηφοφορία των φιλάθλων
Πότε είναι το μεγάλο παιχνίδι
Η Εθνική Ελλάδας πόλο επικράτησε με 15-13 της Ιταλίας στο μεγάλο ντέρμπι του ΣΤ’ ομίλου
H Ελληνίδα Ολυμπιονίκης ανάρτησε μία φωτογραφία με τον γιο της
Η γαλανόλευκη διέλυσε τους ατζούρι και έκλεισε θέση στα ημιτελικά ως πρώτη και καλύτερη
Πρόκρινεται στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος
Ο αγώνας της Σάσαρι με τη Νάπολι πέρασε σε δεύτερη μοίρα
Τι δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ
«Δεν είναι πανένκα, είναι πανακότα», έγραψε στο X ο Γάλλος άσος του Ολυμπιακού
Η ομάδα της Σενεγάλης επέστρεψε στο γήπεδο και το πέναλτι χάθηκε - Απίθανα πράγματα
Αλλαγή στην κορυφή της βαθμολογίας
Απίθανη εμφάνιση από τον Σέρβο επιθετικό
Προσωρινά στην κορυφή η ομάδα του Λουτσέσκου
Ο Εργκίν Αταμάν σχολίασε την απόδοση παικτών του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ
Με το δεξί ξεκίνησε στο Australian Open η Μαρία Σάκκαρη, που μετά τη νίκη της μίλησε και για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.
Ο 20χρονος Αργεντινός θα αποτελέσει την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία των «πράσινων»
Oι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης δεν δίστασαν να εκφράσουν την δυσαρέσκειά τους
Tο ματς διεκόπη προσωρινά
H εντυπωσιακή κατοικία έχει έκταση περίπου 12.000 τ.μ.
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.