Αθλητισμος

Σπανούλης: «Θέλω να ξανασμίξουμε οι Έλληνες όλοι μαζί – Έχω μιλήσει με τον Γιάννη»

Το Προολυμπιακό, ο Αντετοκούνμπο και οι Ολυμπιακοί Αγώνες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βασίλης Σπανούλης
© © EUROKINISI

Βασίλης Σπανούλης: Τι είπε για το επερχόμενο Προολυμπιακό Τουρνουά που θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ

Ο Βασίλης Σπανούλης μετά την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, μίλησε για το επερχόμενο Προολυμπιακό Τουρνουά που θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ το καλοκαίρι (2-7 Ιουλίου) αλλά και για τις συνομιλίες με τον Γιάννη.

Ο προπονητής του Περιστερίου αλλά πλέον ο νέος «τεχνικός» της Εθνικής Ελλάδος στο μπάσκετ τόνισε πως είναι μεγάλη τιμή για τη χώρα να διοργανώνει μια τέτοιου βεληνεκούς διοργάνωση ενώ στάθηκε πως δε τον ενδιαφέρουν οι αντίπαλες ομάδες που θα βρεθούν στον δρόμο της Εθνικής για το Παρίσι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη:

«Δεν ήξερα με ποιος παίζουμε, τώρα το πληροφορούμαι. Για μένα δεν έχει σημασία με ποιος θα παίξουμε. Ένα παγκόσμιο αθλητικό γεγονός θα γίνει στη χώρα μας. Θέλω να ξανασμίξουμε οι Έλληνες όλοι μαζί, να γεμίσει το γήπεδο, είναι μία γιορτή, να δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε αυτό που είναι εύκολα κατανοητό.

Μπράβο στην Ομοσπονδία που κατάφερε να φέρει το τουρνουά στην Ελλάδα, ένα μεγάλο γεγονός για την Ελλάδα, αθλητικό και κοινωνικό. Το έζησα το 2008, έζησα μεγάλες στιγμές. Νιώσαμε τότε την αγάπη του κόσμου και πώς επαναφέραμε το μπάσκετ στο προσκήνιο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα να φέρουμε το μπάσκετ στα σπίτια των ανθρώπων, έχουμε υποχρέωση να εμπνεύσουμε τα παιδιά, κοινωνικά και αθλητικά». σπανούλης

Για τον Γιάννη: «Είναι νωρίς να μιλάμε. Το μόνο που θέλουμε να είναι υγιείς τα παιδιά, να έχουν καλές χρονιές με τις ομάδες τους. Έχω μιλήσει με τον Γιάννη, έχει εκφράσει πολλές φορές και μου εξέφρασε πόσο αγαπάει την ομάδα και πόσο πολύ θέλει να είναι. Θα δούμε πώς θα κυλήσει η χρονιά.

 Για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την νίκη, συγχαρητήρια και στην ομάδα μου γιατί για μεγάλα διαστήματα παίξαμε εξαιρετικά. Πιστεύω ότι τα παιδιά ανταποκρίθηκαν σε αυτά που τους ζητήσαμε. Είχαμε κάποια κενά που πρέπει να βελτιώσουμε. Πιστεύω ότι στη ζωή στο τέλος της ημέρας παίρνεις αυτό που αξίζεις. Πρέπει να κρατήσουμε τα καλά και να βελτιωθούμε».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ