- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Επέστρεψαν στην Ελλάδα φέρνοντας μετάλλια Τεντόγλου, Καραλής, Ανδρικόπουλος
Στιγμιότυπα από την άφιξη της εθνικής ομάδας στίβου από την Κωνσταντινούπολη
38ο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου: Επέστρεψε από την Κωνσταντινούπολη η ελληνική αποστολή - Μετάλλια για τους Τεντόγλου, Καραλή, Ανδρικόπουλο.
Στην Ελλάδα βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας 6 Μαρτίου η εθνική ομάδα στίβου ανδρών - γυναικών, που συμμετείχε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Κωνσταντινούπολης.
H ελληνική αποστολή είχε στις αποσκευές της και τρία μετάλλια, με τα οποία πόζαραν κατά την επιστροφή τους στο «Ελ. Βενιζέλος» οι αθλητές μας Μίλτος Τεντόγλου, ο οποίος κατέκτησε το χρυσό στο μήκος, ο Νίκος Ανδρικόπουλος (τριπλούν - ασημένιο) και ο Εμμανουήλ Καραλής (επί κοντώ - ασημένιο).
Μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, ο Μίλτος Τεντόγλου τόνισε ότι ο στόχος του είναι πλέον τα 8.70 μέτρα, ενώ αστειεύτηκε λέγοντας ότι διπλοτσέκαρε τα παπούτσια του πριν τον τελικό.
Όσο για το πώς αισθάνεται που πήρε ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο, δήλωσε: «Είμαι περήφανος για αυτό που κατάφερα. Δουλεύουμε σκληρά με τον προπονητή μου για αυτούς τους αγώνες. Είμαι αθλητής αγώνων. Μου αρέσουν τα μετάλλια και οι επιδόσεις και πάντα κυνηγώ το καλύτερο».
38ο Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου: Ο απολογισμός για τα ελληνικά χρώματα
Με απολογισμό τρία μετάλλια (11η θέση στον τελικό πίνακα μεταλλίων) ολοκλήρωσε η ελληνική αποστολή τις υποχρεώσεις της στο 38ο Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου, που φιλοξενήθηκε στην Κωνσταντινούπολη.
Ο Μίλτος Τεντόγλου χάρισε στην Ελλάδα το χρυσό μετάλλιο, γράφοντας Ιστορία στον ευρωπαϊκό κλασσικό αθλητισμό, καθώς έγινε ο πρώτος άλτης του μήκους, ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου τρεις διαδοχικές φορές. Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου
Ο Νίκος Ανδρικόπουλος έφερε το πρώτο μετάλλιο για τα ελληνικά χρώματα στη διοργάνωση, αργυρής απόχρωσης, με άλμα στα 16,58μ. στο τριπλούν, το οποίο του χάρισε τη δεύτερη θέση στο βάθρο των νικητών.
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 🇬🇷 Η Εθνική ομάδα στίβου επέστρεψε σήμερα το μεσημέρι στην Ελλάδα από την Κωνσταντινούπολη, έχοντας...
Posted by Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων on Monday, March 6, 2023
OΕμμανουήλ Καραλής κατέκτησε το πρώτο του μετάλλιο σε επίπεδο Ανδρών με άλμα στα 5,80μ. Ο άλτης του Χάρη Καραλή ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, χαρίζοντας στην Ελλάδα το τρίτο και τελευταίο της μετάλλιο στη διοργάνωση.
Συνολικά, η χώρα μας έχει κατακτήσει 37 μετάλλια στην ιστορία της διοργάνωσης, εκ των οποίων 8 χρυσά, 17 ασημένια και 12 χάλκινα, σε σύνολο 15 διοργανώσεων, όπου αθλητής ή αθλήτρια κατάφερε να έχει παρουσία στο βάθρο των νικητών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανάρτησή της στο Instagram
Προσπάθησε να το καταρρίψει ο Τόμας Τούχελ
Τι αποκάλυψε στην παρουσίασή του από την ομάδα της Φλόριντα
Τι αποκάλυψε στην παρουσίασή του από την ομάδα της Φλόριντα
Αναλυτικά οι αγώνες των Θεσσαλονικιών για το νέο πρωτάθλημα
Αναλυτικά οι αγώνες του «τριφυλλιού»
Αναλυτικά οι αγώνες των Πειραιωτών
Αναλυτικά όλα τα παιχνίδια των κιτρινόμαυρων
Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής
Στο πλευρό του βρέθηκε και η σύντροφός του, Άσλιν Κάστρο
Κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής μετάδοσης δεν έκανε καμία αναφορά στην προσωπική του απώλεια
Η Αμερικανίδα τενίστρια πήρε το εισιτήριο για τους «8» και ετοιμάζεται για τη μεγάλη μάχη με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια
Από τους πανηγυρισμούς...στην απόλυτη απογοήτευση πέρασε ο Σιρ Ντέιβιντ Μπέκαμ
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
Τι είπε ο Άγγλος αστέρας
Τι αναφέρουν ρεπορτάζ αθλητικών Μέσων
Και όμως δεν είναι προϊόν ΑΙ
«Ποτέ δεν ήθελα να συγκρίνω τον εαυτό μου με τον Μαραντόνα και ξέρω ότι με αγαπούσε»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.