Αθλητισμος

Σακίρα: Η στιγμή που η μητέρα του Πικέ την αρπάζει από το πρόσωπο (βίντεο)

Και της κάνει νόημα να σωπάσει

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Σακίρα - Το βίντεο με τη μητέρα του Πικέ - Η στιγμή που η πεθερά της την αρπάζει από το πρόσωπο

Μόνο φίλες δεν ήταν η Σακίρα με τη μάνα του Πικέ. Εδώ και καιρό οι «κακές γλώσσες» έλεγαν ότι οι μεταξύ τους σχέσεις δεν ήταν και οι καλύτερες. Πλέον με τη Σακίρα και τον Πικέ να έχουν χωρίσει και επίσημα, ένα βίντεο έρχεται να επιβεβαιώσει ότι η πεθερά της τραγουδίστριας δεν δίσταζε να δείχνει τη διαφωνία -και ενίοτε- την αποδοκιμασία της στη νύφη της ακόμα και με άγαρμπο τρόπο.

Το επίμαχο βίντεο φέρεται να τραβήχτηκε κρυφά. Η Σακίρα και η μητέρα του Πικέ βρίσκονται σε δημόσιο χώρο και έχουν μια έντονη συζήτηση.

Κάποια στιγμή η Μονσεράτ Μπερναμπό γίνεται βίαιη. Όχι μόνο πιάνει το πρόσωπο της Σακίρα με άκομψο τρόπο αλλά βάζει και το δάκτυλο του χεριού της στο στόμα, κάνοντας της νόημα να σωπάσει. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Πικέ στέκεται δίπλα τους, φανερά αδιάφορος.

Οι αιχμές της Σακίρα για τη μητέρα του Πικέ στο revenge song της

Σημειώνεται ότι στο revenge song της, με τίτλο «Bzrp Music Sessions 53», η Σακίρα, εκτός από τον Πικέ, «περιποιείται» και τη μητέρα του.

«Κάνω μόνο μουσική, συγγνώμη αν σου την σπάει. Με άφησες με τη μαμά σου ως γειτόνισσα. Ο Τύπος στην πόρτα μου, και ένα χρέος με το Υπουργείο Οικονομικών» αναφέρει χαρακτηριστικά η Σακίρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πικέ έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram με τη νέα του σύντροφο, επισημοποιώντας πλέον τη νέα του σχέση μετά τον χωρισμό του από τη Σακίρα.